Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E)

Код товару: С000008723
Фото: Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E)

У наявності

Ціна: 14 970 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив має напрочуд компактну конструкцію, але при цьому забезпечує чудову якість зображення, що суперничає з Art-об'єктивами. Конструктори врахували можливості сучасних камер з корекції периферійної освітленості та дісторсії. Поздовжні хроматичні спотворення, які неможливо повністю усунути постобробкою, ефективно знижені завдяки застосуванню в оптичній схемі елемента із низькодисперсного скла SLD.
 
56mm F1.4 DC DN | C третій у лінійці світлосильних об'єктивів Sigma DC DN.
Незважаючи на формат APS-C об'єктив має високохудожній малюнок, різкість і високий контрастом, не поступаючись за якістю зображення повноформатним об'єктивам.
Легкий і компактний він відмінно підходить для повсякденного зйомки різних сюжетів, будь то портрет, репортаж або нічна зйомка.

 
Плавний та точний автофокус ідеально працює у відео режимі. Конструкторські рішення з упором на зйомку відео, кроковий мотор фокусування забезпечують плавну та тиху роботу автофокусу в режимі відео. Система автофокусування об'єктива повністю сумісна з гібридною АФ камер Sony E і підтримує функції безперервного стеження, розпізнавання облич та автофокусування по очах.
 
Пило- і вологозахищений байонет. Байонет об'єктива має спеціальне кільце ущільнювача, що перешкоджає попаданню в камеру пилу і вологи.
 
- Латунний байонет.
- Заокруглена 9-ти пелюсткова діафрагма.
- Контроль якості на новітньому устаткуванні А1.
- Зроблено в Японії

Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E) - на надійному сайті abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви або інші аксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sigma і Вам будуть показані всі Об'єктиви Sigma. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не турбуватися про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Pentax. Виникли при покупці Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товар можна отримати в Каменському своєчасно.

Тип сенсора камери
портретний об'єктив
Тип об'єктиву
ширококутний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Стабілізація зображення
ні
Фокусна відстань (мм)
56 мм
Діафрагма
f/1.4
мін. діафрагма
f/16
мін. дистанція фокусування
0.5 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
10/6
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
55 мм
Діаметр
66.5 мм
Довжина
59.5 мм
Вага
280 г
Колір
чорний