Sigma AF 18-50mm f/2.8 DC DN Contemporary (Sony)

Код товару: С000010781
Фото: Sigma AF 18-50mm f/2.8 DC DN Contemporary (Sony)

У наявності

Ціна: 23 084 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Об'єктив 18–50 мм f/2,8 DC DN Contemporary  від  Sigma  ідеально підходить для широкого спектру фото- та відеозйомки, включаючи пейзажі, портрети, вуличну фотографію, архітектуру та заходи. кроп-сенсором. Пропонований з байонетом Sony E , цей об'єктив забезпечує універсальний діапазон фокусних відстаней 27–75 мм, еквівалентний повнокадровому, і широку постійну діафрагму f/2,8у всьому діапазоні фокусних відстаней. Конструкція об'єктива включає три високоточні асферичні елементи з литого скла в поєднанні зі спеціальним низькодисперсійним елементом. Разом вони мінімізують загальну кількість елементів для чудової оптичної якості без надмірної ваги. Автофокус працює виключно швидко і безшумно завдяки кроковому двигуну об'єктива, що може бути особливо корисно при зйомці відео або об'єктів, що швидко рухаються, таких як діти і тварини. Ідеальна робочий інструмент, об'єктив має мінімальну відстань фокусування всього 0.121 м, що дозволяє використовувати його для зйомки крупним планом у стилі макрозйомки.

Стандартний зум-об'єктив розроблений для камер Sony APS -C з байонетом Sony E та забезпечує еквівалентний діапазон фокусних відстаней 27–75 мм.
Постійна максимальна діафрагма f/2,8 добре підходить для роботи в умовах низького освітлення та забезпечує більший контроль над положенням фокусу при використанні малої глибини різкості.
Три високоточні асферичні елементи з формованого скла використовуються для обмеження спотворень та сферичних аберацій, а також для підвищення загальної різкості та точності рендерингу.
Спеціальний елемент з низькою дисперсією (SLD) зменшує хроматичні аберації та колірну окантовку.
 
Супербагатошарове покриття зводить до мінімуму відблиски та ореоли для підвищення контрастності та точності кольору при роботі в умовах сильного освітлення.
Корекція аберацій у камері додатково усуває оптичні дефекти, такі як дисторсія та віньєтування.
Кроковий двигун з майже безшумним автофокусуванням ідеально підходить для цілого ряду фотографічних програм, включаючи зйомку в тихих умовах, запис відео і зйомку об'єктів, що швидко рухаються.
Мінімальна відстань фокусування 4,8 дюйми та максимальний коефіцієнт збільшення 1:2,8 полегшують роботу з крупним планом.
Заокруглена семилепесткова діафрагма сприяє приємній якості боці.
 
      
 
 
 

Sigma AF 18-50mm f/2.8 DC DN Contemporary (Sony) - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Sigma і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Sigma. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Canon. З'явилися при виборі Sigma AF 18-50mm f/2.8 DC DN Contemporary (Sony) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення заберіть у Павлограді в потрібні терміни.

Фокусна відстань Від 18 до 50 мм (еквівалентна фокусна відстань 35 мм: від 27 до 75 мм)
Максимальна діафрагма f/2.8
Мінімальна діафрагма f/22
Кріплення об'єктиву Sony Е
Покриття формату об'єктива APS-C
Кут огляду від 76,5 ° до 31,7 °
Мінімальна відстань фокусування 4,8 дюйма / 12,1 см
Максимальне збільшення 0,36x
Коефіцієнт відтворення макрозйомки 1:2,8
Оптичний дизайн 13 елементів у 10 групах
Пелюстки діафрагми 7, округлий
Тип фокусу Автофокус
Стабілізація зображення Ні
Розмір фільтра 55 мм (спереду)
Розміри (ø x Д) 2,5 х 2,9 дюйма / 64,5 х 74,5 мм
Вага 10,2 унції / 290 г