Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon)

Код товару: С000003265
Фото: Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon)

У наявності

Ціна: 26 067 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Чудовий світлосильний об'єктив SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art c фіксованою фокусною відстанню, широким кутом огляду та високоякісними лінзами чудово впорається з роллю основного об'єктива.
 
У художній зйомці SIGMA 35mm F1.4 DG HSM Art немає рівних. Завдяки куту огляду в 63,4 градусів, неймовірно м'якому розмиттю фону, зумовленому наявністю широкої 9-пелюсткової діафрагми, а також швидкій та чіткій роботі автофокусу об'єктив бездоганно виконує вихідний задум фотографа. Мінімальна дистанція фокусування становить 0,3 метра, мінімальна діафрагма – 16F.
 
Оптична конструкція об'єктива розроблена з використанням найновіших досягнень SIGMA і включає 13 елементів у 11 групах, у тому числі 1 FLD та 4 SLD скла, що забезпечує ідеально чистий та різкий малюнок без відблисків та аберацій.
 
Важливою є і бездоганна якість збірки оптики, яку підтверджує позначка «Made in Japan», яка не потребує додаткових рекомендацій.
 
Використання SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art міцного композиту з високою термостійкістю перешкоджає появі мікрозазорів та люфтів на стиках при зміні температур, підвищуючи захищеність оптики від пилу та загальну якість об'єктива.

Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon) - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sigma і перед вами будуть Об'єктиви Sigma. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при виборі Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення отримаєте Павлограді максимально швидко.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
35 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
1.4 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.31 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
13/11
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
67 мм
Діаметр
77 мм
Довжина
94 мм
Вага
665 г