Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon)

Код товару: С000003265
Фото: Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon)

У наявності

Ціна: 26 466 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Чудовий світлосильний об'єктив SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art c фіксованою фокусною відстанню, широким кутом огляду та високоякісними лінзами чудово впорається з роллю основного об'єктива.
 
У художній зйомці SIGMA 35mm F1.4 DG HSM Art немає рівних. Завдяки куту огляду в 63,4 градусів, неймовірно м'якому розмиттю фону, зумовленому наявністю широкої 9-пелюсткової діафрагми, а також швидкій та чіткій роботі автофокусу об'єктив бездоганно виконує вихідний задум фотографа. Мінімальна дистанція фокусування становить 0,3 метра, мінімальна діафрагма – 16F.
 
Оптична конструкція об'єктива розроблена з використанням найновіших досягнень SIGMA і включає 13 елементів у 11 групах, у тому числі 1 FLD та 4 SLD скла, що забезпечує ідеально чистий та різкий малюнок без відблисків та аберацій.
 
Важливою є і бездоганна якість збірки оптики, яку підтверджує позначка «Made in Japan», яка не потребує додаткових рекомендацій.
 
Використання SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art міцного композиту з високою термостійкістю перешкоджає появі мікрозазорів та люфтів на стиках при зміні температур, підвищуючи захищеність оптики від пилу та загальну якість об'єктива.

Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon) - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив за доступною ціною. Щоб простіше було підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sigma і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Laowa. Якщо виникли під час вибору Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon) Запитайте наших професіоналів. Фототехніку отримаєте Черкасах в потрібні терміни.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
35 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
1.4 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.31 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
13/11
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
67 мм
Діаметр
77 мм
Довжина
94 мм
Вага
665 г