Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E)

Код товару: С000008818
Фото: Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E)

Очікується

Ціна: 13 918 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Універсальний та багатофункціональний – об'єктив SIGMA 30mm F1.4 DC DN | C створений спеціально для бездзеркальних камер, щоб стати кращим другом того, хто вибрав саме такий апарат для зйомки. Це перший об'єктив для бездзеркальних камер, що має діафрагму F1.4, що дозволяє створювати знімки з неймовірно красивим боці. Яскравий, легкий, з фокусною відстанню близько 50мм (в 35 мм еквіваленті) і F1.4, він має кут огляду, максимально наближений до кута огляду людського ока. Ви можете використовувати глибину різкості при широко відкритій діафрагмі і отримувати не тільки чудові портрети, але й чудові натуралістичні натюрморти.
 
Компактний та світлосильний, цей об'єктив має високий ступінь заломлення та дисперсії скла, що забезпечує більшу потужність при меншому розмірі самого приладу. Дві асферичні лінзи допомагають забезпечити чудову якість зображення, оптимізоване для бездзеркальних камер.
 
Шляхом включення крокового двигуна об'єктив забезпечує виключно швидке і безшумне виконання автофокусування. Така функція є особливо корисною при використанні камери для зйомки відео. У комплекті йде подовжена бленда з покриттям антивідблиску, яка дозволяє керувати світлом, мінімізуючи небажані відблиски.
 
Під час створення SIGMA 30mm F1.4 DC DN | C використовувався спеціальний термостійкий матеріал, який дозволяє об'єктиву деформуватися під час використання. Деталі, виготовлені з такого матеріалу, не схильні до перепадів температури навіть в екстремальних умовах, що допомагає підтримувати високу продуктивність об'єктива довгі роки.
 
 
 

Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив з хорошими знижками. Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sigma і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sigma. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Товари, які можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Nikon. Якщо виникли під час підбору Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Рівному своєчасно.

Тип сенсора камери
для кроп-сенсора
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
30 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
1.4 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.3 м
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
9/7
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
52 мм
Діаметр
64.8 мм
Довжина
73.3 мм
Вага
265 г