Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM 5668C002

Код товару: С000011166
Фото: Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM 5668C002

У наявності

Ціна: 24 299 22 487 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 
Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM поєднує в собі широке поле зору та мале фокусування. Це унікальне поєднання надширокої фокусної відстані та макрооб'єктива. Поєднуючи ці два атрибути, цей об'єктив дозволяє знімати з близької відстані, зберігаючи при цьому широке відчуття простору та збільшену глибину різкості порівняно із звичайним телеоб'єктивом для макрозйомки.
 
Ширококутний макрооб'єктив
- Ширококутний фікс підходить для різних об'єктів, включаючи пейзажі, природу та вулицю, а можливість фокусування на близькій відстані допомагає зосередитися на прилеглих об'єктах у перервах між фотографуванням великих просторів.
- Позначення макрозйомки забезпечує максимальне збільшення 1:2 в половину натуральної величини і мінімальну відстань фокусування 5,5 дюйма.
- Яскравий дизайн із діафрагмою f/1.8 забезпечує контроль глибини різкості та підходить для роботи в різних умовах освітлення.
- Один елемент UD (ультранизька дисперсія) та один асферичний елемент контролюють як хроматичні, так і сферичні аберації, забезпечуючи добре скориговані зображення, які є особливо чіткими та точними за кольором.
- Покриття Super Spectra було нанесене для захисту від відблисків та ореолів для покращення контрастності та точності передачі кольору при роботі в умовах сильного освітлення.
- Заокруглена дев'ятипелюсткова діафрагма сприяє плавному приємному боке.
 
Автофокус, стабілізація зображення та дизайн
- Кроковий двигун STM забезпечує швидке, безшумне, плавне і точне автофокусування, яке підходить як для фото-, так і для відеозапису.
- Оптичний стабілізатор зображення зводить до мінімуму тремтіння камери до 5 ступенів або 6,5 ступенів при координованій стабілізації зображення, що дозволяє краще працювати з рук в умовах низького освітлення та з більшою витримкою.
- Кільце керування, що настроюється, можна використовувати для налаштування різних параметрів експозиції, включаючи діафрагму, ISO і компенсацію експозиції.
      

Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM 5668C002 - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив зі знижками? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Canon. Якщо з'явилися при підборі Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM 5668C002 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототовари можна отримати в Кропивницькому максимально швидко.

Фокусна відстань 24 мм
Зумування фікс об'єктив
Тип об'єктива ширококутний фікс
Максимальне значення діафрагми f/1.8
Мінімальне значення діафрагми f/22
Байонет Canon RF
Сумісність Canon
Кут обсягу 84°
Оптична конструкція (групи / елементи) 14 см
Пелюстки діафрагми 9
Стабілізація зображення Є
Фокусування автоматичне
Особливості STM
Діаметр фільтра 52 мм