Canon RF 16mm f/2.8 STM

Код товару: С000010804
Фото: Canon RF 16mm f/2.8 STM

У наявності

Ціна: 11 903 10 200 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Широкий кут огляду, висока світлосила та чудові автопортрети.

Пропонуємо RF 16MM F2.8 STM. Це ідеальний бюджетний об'єктив EOS R для ведення відеоблогів і не тільки. Цей легкий, надкомпактний повнокадровий фікс-об'єктив 16 мм виводить зображення та відео на новий рівень, забезпечуючи чіткі ширококутні зображення та надихаючи на творчість під час зйомки будь-яких об'єктів – від пейзажів до архітектури та навіть астрофотографія. Чи можете ви дозволити собі відмовитися від цього?

Надширокий кут огляду дозволяє вмістити у кадр усі деталі

Фокусна відстань 16 мм повнокадрового об'єктива RF 16MM F2.8 STM забезпечує надширокий кут, розширюючи потенціал для ведення відеоблогів та пропонуючи широкі творчі можливості для творців контенту, що знімають інтер'єри та загальні плани.

Плавний та безшумний мотор STM, який ідеально підходить для зйомки відео

Мотор STM об'єктива забезпечує плавне та безшумне фокусування. Він швидко виконує фокусування для фото та створює приголомшливий кінематографічний ефект для відео.

Велика кругла діафрагма f/2.8

Об'єктив RF 16MM F2.8 STM з великою діафрагмою f/2.8, що забезпечує плавну, м'яку освітленість кадру та боке, ідеально підходить для зйомки пейзажів з великою кількістю деталей на передньому плані, а також для керування глибиною різкості під час ведення відеоблогів.

Компактний та легкий об'єктив, який можна взяти із собою куди завгодно

Об'єктив RF 16MM F2.8 STM важить лише 165 г і має довжину 40,1 мм, тому його можна не знімати з камери цілий день або покласти в сумку та взяти з собою для зйомки несподіваних моментів.

Чудова якість зображення

Об'єктив RF 16MM F2.8 STM оснащений дев'ятьма лінзами, розташованими в семи групах, з однією асферичною лінзою PMo для чудової передачі кольору і створення чітких контрастних зображень - ідеально для архітектурної та тревел-зйомки.

Зйомка крупним планом у режимі обрізки

При зйомці в кроп-режимі RF 16MM F2.8 STM стає ширококутним об'єктивом 25,6 мм - фактично другим об'єктивом - що робить його ідеальним для творців контенту, що шукають додаткові варіанти зйомки.

Canon RF 16mm f/2.8 STM - в інет-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Canon RF 16mm f/2.8 STM Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товар можна отримати в Бердянське в потрібні терміни.

Еквівалентна фокусна відстань для 35-мм плівки (мм) 16 мм
Кут огляду (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі) 98°, 74°10, 108°10
Конструкція об'єктива (елементи/групи) 9/7
Кількість пелюсток діафрагми 7
Мінімальна діафрагма 22
Мінімальна відстань фокусування (м) 0,13
Максимальне збільшення (x) 0,26
Інформація про відстань Так
Привід автофокусування STM