Tamron 17-70mm F/2.8 Di III - A VC RXD для Sony E Model B070

Код товару: С000010723
Фото: Tamron 17-70mm F/2.8 Di III - A VC RXD для Sony E Model B070

У наявності

Ціна: 28 349 27 994 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Перший у світі стандартний зум-об'єктив із широкою діафрагмою 17-70mm F/2.8 для бездзеркальних камер формату APS-C
 
Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A2 VC RXD (Модель B070) – універсальний зум-об'єктив із широкою діафрагмою для бездзеркальних камер Sony E APS-C. Швидкий, різкий, тихий та компактний - новий зум-об'єктив для матриць формату APS-C надзвичайно функціональний та ідеально підходить для повсякденної фотографії завдяки розширеному діапазону зумування та чудовій якості зображення. Це перший у світі стандартний зум-об'єктив із діапазоном фокусних відстаней 17–70mm (повнокадровий еквівалент 25,5–105mm) з максимальною діафрагмою F/2.8 та коефіцієнтом збільшення 4,1x для бездзеркальних камер формату APS-C. В об'єктиві використовується фірмова технологія Tamron – система стабілізації зображення VC (Vibration Compensation).
 
При зйомці відео із застосуванням технології штучного інтелекту AI ефективність стабілізації зображення помітно покращується порівняно із звичайними моделями. Розроблений спеціально для використання з бездзеркальними камерами APS-C, новий об'єктив легкий і компактний навіть за наявності системи стабілізації зображення VC. Невеликий розмір та універсальність роблять його відмінним вибором для повсякденного використання, для зйомки на відкритому повітрі, подорожей та відпустки, де кращі компактні сумки для фотоапаратів.
 
Крім того, фотографи можуть знімати об'єкти на близькій відстані. Мінімальна дистанція фокусування MOD (Minimum Object Distance) дорівнює 0,19 м на ширококутному кінці та 0,39 м – на довгому. Об'єктив оснащений системою приводу автофокусу AF на базі високошвидкісного та точного крокового двигуна RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive). Серед інших переваг моделі – вологостійка конструкція та фтористе покриття передньої лінзи. У повсякденному житті та поїздках у далекі місця об'єктив Tamron 17-70mm зафіксує всі події та яскраві враження з найдрібнішими деталями.
 
 
 
Фокусна відстань 17-70mm для зйомки у широкому діапазоні фотожанрів
 
Універсальний зум-об'єктив 17-70mm дозволяє працювати з різними ситуаціями від сцен широкого плану до зйомок на довгому фокусі. Маючи діапазон фокусних відстаней від 17 до 70mm (повнокадровий еквівалент 25,5–105mm), він став першим у світі стандартним зум-об'єктивом для бездзеркальних камер формату APS-C з широкою діафрагмою F/2.8 та коефіцієнтом збільшення 4,1x. Об'єктив ідеально підходить для різних фотожанрів: від портретів і стріт-фото до пейзажів і навіть великих планів.
 
 
 
Максимальна діафрагма F/2.8 доступна на всьому діапазоні фокусних відстаней
 
Об'єктив 17-70мм F/2.8 підтримує широку максимальну діафрагму F/2.8 на всьому діапазоні зумування (на відміну від об'єктивів зі змінною діафрагмою, значення якої знижується при збільшенні фокусної відстані). Завдяки діафрагмі F/2.8 та чудовим оптичним характеристикам об'єктив 17–70mm F/2.8 дозволяє отримувати знімки з чіткими деталізованими об'єктами як на широкому, так і довгому куті. Три основні переваги широкої діафрагми F/2.8: A) можливість успішно знімати за більш низького рівня освітлення; B) красиве і плавне боці; і C) кращий контроль глибини різкості, що особливо корисно при її навмисному обмеженні для поліпшення об'ємного сприйняття портретів за рахунок розмиття області за основним об'єктом. Конструктивно оптична схема включає 16 елементів у 12 групах. Для досягнення чудових оптичних характеристик творці об'єктива оптимально розташували два скляні литі асферичні елементи GM (Glass Molded Aspherical) і одну гібридну асферичну лінзу. Оптична конструкція забезпечує високу роздільну здатність та високу контрастність не тільки в центрі, але також у кутах та по краях кадру.
 
 
Система стабілізації зображення VC для впевненої фото- та відеозйомки
 
В об'єктиві 17-70mm F/2.8 використовується добре зарекомендована і запатентована система стабілізації зображення VC від Tamron для максимального поліпшення оптичних характеристик об'єктива. Тепер при зйомці з рук з довгою витримкою в умовах низького освітлення в приміщенні або в сутінках не погіршиться якість зображення, що викликається незначним тремтінням камери. При відеозйомці за рахунок використання технології штучного інтелекту AI ефективність системи стабілізації зображення покращується порівняно із звичайними моделями.
 
 
Фокусування на близькій відстані – мінімальна дистанція фокусування MOD становить 0,19 м на ширококутному кінці
 
Удосконалений стандартний об'єктив, створений для бездзеркальних камер формату APS-C, фокусується на дуже близькій відстані. Мінімальна дистанція фокусування MOD (Minimum Object Distance) складає всього 0,19 м на широкому вугіллі та 0,39 м – у теледіапазоні. При зйомці на дуже близькій відстані до об'єкта створюються виразні зображення з розмитим фоном, що є унікальною особливістю об'єктивів з широкою діафрагмою. Таким чином можна отримувати вражаючі знімки різних об'єктів, від портретів до пейзажів і навіть архітектурних фотографій. Зйомки пейзажів крупним планом на 17mm фокусній відстані максимально збільшують унікальну перспективу і глибину простору, яку може забезпечити тільки ширококутний об'єктив.
 
 
Компактна та легка конструкція корпусу ідеально підходить для бездзеркальних камер формату APS-C.
 
Об'єктив 17-70mm оптимізований для використання з камерами Sony з байонетом E формату APS-C та дуже зручний у транспортуванні. Незважаючи на наявність ефективної системи стабілізації зображення VC, Tamron 17-70mm F/2.8 надзвичайно легкий та компактний, із загальною довжиною всього 119,3 мм, максимальним діаметром корпусу 74,6 мм та вагою 525 г. Модель оптимальна для подорожей, де кращі невеликі сумки і достатня портативна для повсякденного використання.
 
 
Високоефективна система автофокусу гарантує найкращі можливості для успішної зйомки
 
Об'єктив Tamron 17-70mm F/2.8 оснащений приводом автофокусу AF на базі виключно тихого крокового двигуна RXD, що допомагає повністю зосередитись на зйомці. Привід RXD здатний дуже точно регулювати кут повороту двигуна, дозволяючи йому безпосередньо керувати лінзою, що фокусує, без використання редукційної передачі. Датчик, який точно визначає положення об'єктива, забезпечує високошвидкісне і точне автофокусування, що ідеально підходить для зйомки об'єктів, що постійно рухаються, або запису відео. Завдяки плавній та дуже тихій системі фокусування зум-об'єктив 17-70mm F/2.8 дозволяє знімати відео, не турбуючись про звукові перешкоди від працюючого приводу.
 
 
Сумісність із основними програмними функціями бездзеркальних камер Sony
 
Новий зум-об'єктив Tamron 17-70mm F/2.8 сумісний з багатьма додатковими функціями, характерними для бездзеркальних камер. Включно з наступними:
  • Швидке гібридне автофокусування (Fast Hybrid AF);
  • Автофокус по оці моделі (Eye AF);
  • Постійне ручне фокусування (Direct Manual Focus);
  • внутрішньокамерна корекція віньєтування, хроматичних аберацій, дисторсій;
  • Оновлення прошивки на базі камери.
 
* Набір функцій залежить від камери. Докладніше див. Посібник користувача камери.

Tamron 17-70mm F/2.8 Di III - A VC RXD для Sony E Model B070 - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив з хорошими знижками. Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Tamron І Ви побачите перелік з Об'єктиви Tamron. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна замовити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Nikon. З'явилися під час підбору Tamron 17-70mm F/2.8 Di III - A VC RXD для Sony E Model B070 Запитайте нашого менеджера. Замовлення отримаєте Нікополі максимально швидко.

Модель: B070
Фокусна відстань: 17-70 мм
Максимальна діафрагма: F/2.8
Мінімальна діафрагма: F16
Кут огляду :  (діагональний) 79 55'-23 00 '  (для бездзеркальних камер формату APS-C)
Оптична конструкція: 16 елементів у 12 групах
Мінім. дистанція фокусування: 0.19 м (WIDE) /
  0.39 м (TELE)
Максим. коеф. збільшення: 1:4.8 (WIDE) / 1:5.2 (TELE)
Діаметр фільтра: 67 мм
Максим. діаметр корпусу: 74.6 мм
Довжина: 119.3 мм
Вага: 525г
Пелюстки діафрагми: 9 (кругляна діафрагма)
Стандартні аксесуари: Пелюстка бленда, Кришки об'єктива
Сумісні байонети: Sony E (APS-C)