Canon RF 28-70mm f/2.8 IS STM

Код товару: С000012592
Фото: Canon RF 28-70mm f/2.8 IS STM

Очікується

Ціна: 51 998 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

         

Найменший і найлегший зум-об’єктив у лінійці RF – Canon RF 28-70mm f/2.8 IS STM для повнокадрових бездзеркальних фотокамер та камер серії APS-C EOS R. Інноваційний дизайн об’єктива, який однаково підходить для фотографій і відеозйомки, покращує як якість зображення, так і пропонує легкий, компактний форм-фактор. Його яскрава максимальна діафрагма f/2.8 та універсальне поле зору роблять його ідеальним для творців контенту, які шукають високоякісне рішення для роботи з зображеннями протягом усього дня.

 

Розкрийте свою творчість завдяки компактному, легкому та високоякісному об’єктиву зі змінною фокусною відстанню, який чудово підходить для подорожей, портретів і пейзажів. Завдяки швидкій діафрагмі f/2,8 і оптичній стабілізації зображення на 5,5 ступенів цей об’єктив чудово підходить за слабкого освітлення, а завдяки захисту від погодних умов це об’єктив, яким ви захочете користуватися щодня.

 

 

Дещо нішевий зум-об’єктив із фокусною відстанню 28–70 мм уже давно є спеціалізацією Canon. Компанія використовувала подібний об’єктив EF-L з 1993 по 2002 рік і представила надзвичайно яскраву але надзвичайно громіздку версію f/2, коли випустила RF-байонет у 2018 році. Ця остання ітерація показує, наскільки далеко просунувся дизайн об’єктива в галузі за останні 30 років, зменшивши вагу об'єктиву до 495 г, одночасно запровадивши найсучасніші можливості автофокусування та стабілізації зображення. Маленький, швидкий і легкий об’єктив зі стандартним масштабуванням f/2,8 28–70 мм для повнокадрових камер із стабілізацією зображення та захистом від погодних умов. Чудово підходить для подорожей, портретів і повсякденної творчості.

 

  

Оптична конструкція об’єктива зменшує площу об’єктива, одночасно сприяючи високоякісному зображенню в кадрі. Canon досягає цього завдяки двом елементам із наднизькою дисперсією, у тому числі одному на передній частині об’єктива, для виправлення хроматичних аберацій і консолідації центру ваги об’єктива, а також двом асферичним лінзам, які сприяють різкості та пригнічують різні аберації. Canon також використовує електронну корекцію спотворень, щоб забезпечити якість зображення від краю до краю. Яскрава максимальна діафрагма об’єктива f/2,8 забезпечує насичене боке в усьому діапазоні масштабування, тоді як мінімальна дистанція фокусування 24 см можлива з ручним фокусуванням на широкому кінці.

 

Конструкція автофокусування використовує двигун фокусування STM у формі гвинта для досягнення максимальної швидкості та точності, можливих завдяки Dual Pixel CMOS AF на сумісних камерах EOS серії R. Двигун тихий, і об’єктив повинен демонструвати мінімальне дихання фокуса під час переміщення в діапазоні збільшення під час зйомки відео.

 

Ще одна сфера, в якій Canon досягла значних успіхів із RF 28-70mm f/2.8 IS STM — оптична стабілізація зображення. Компанія Canon повністю переробила блок оптичної стабілізації зображення для нового об’єктива, зробивши його меншим, щоб зменшити загальну вагу, забезпечуючи при цьому 5,5-ступеневу корекцію. При використанні разом із сумісною камерою EOS серії R з матричною стабілізацією, це число зростає до 7,5 ступенів у центрі кадру та 7 ступенів у кутах.

 

Швидко регулюйте витримку, діафрагму або ISO під час зйомки завдяки кільцю керування/фокусування. А для повного ручного керування скористайтеся перемикачем AF/MF/CONTROL.

 

Завдяки конструкції та розумному механізму втягування RF 28-70mm F2.8 IS STM має довжину лише 92,2 мм і важить менше 500 г. Герметизація забезпечує додатковий захист від негоди.

 

Зробіть наступний крок до творчої зйомки з великою діафрагмою f/2,8, яка заохочує вас працювати в умовах слабкого освітлення та виокремлює об’єкт зйомки за допомогою чудово малої глибини різкості.

 

Ключові технології:

 

  • Два елемента з наднизькою дисперсією (UD) розташовані в передній частині конструкції об’єктива, конфігурація, яка раніше була лише на об’єктивах серії L, які коригують хроматичну аберацію та зменшують вагу передньої групи лінз.
  • Два скляні асферичні елементи пригнічують аберації та допомагають зберегти компактний загальний розмір об’єктива.
  • Покриття Super Spectra Coating (SSC) зменшує відблиски та ореоли заднього освітлення для збереження світлопропускання та високого контрасту в умовах сильного освітлення.
  • Кроковий (STM) двигун автофокусування швидкий і тихий для оптимальної роботи як під час зйомки фотографій, так і відео.
  • Дихання фокуса добре контролюється, що забезпечує плавне фокусування під час запису відео.
  • Оптичний стабілізатор зображення розрахований на до 5,5 ступенів самостійно або до 7,5 ступенів у разі використання разом із вбудованою системою стабілізації сумісної камери. Ця система допоможе зменшити розмиття від тремтіння камери під час зйомки з рук, навіть у темних умовах зйомки та з більшою витримкою.
  • Розкладна конструкція робить розмір об’єктива ще більш компактним, коли він не використовується.
  • Настроюване кільце керування та плавне кільце ручного фокусування дозволяють тактильно керувати об’єктивом.
  • Захищена від атмосферних впливів конструкція дозволяє працювати в не ідеальних погодних умовах.

Canon RF 28-70mm f/2.8 IS STM - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин abcphoto. Виберіть із пропозицій Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Canon і перед вами будуть усі Об'єктиви Canon. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. З'явилися під час підбору Canon RF 28-70mm f/2.8 IS STM Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення можна забрати в Вінниці якомога швидше.

Объектив
Фокусное расстояние (мм)28-70
Светосила, f/2,8
Конструкция (элементов/групп)15/12
Минимальная диафрагма22
Минимальная дистанция фокусировки24 см
Диаметр под светофильтр (мм)67
Фокусировкаавтофокус
Тип блендыEW-73D (у комплект не входить)
Размеры (диаметр х длина, мм)76,5 x 92,2
Стабилизация изображенияТак
Число лепестков диафрагмы9 (округлені)
Физические характеристики
Вес495 г