Tokina AT-X PRO FX 16-28mm f/2.8 (Canon) (ATXAF168FXC)

Код товару: С000002043
Фото: Tokina AT-X PRO FX 16-28mm f/2.8 (Canon) (ATXAF168FXC)

Нема в наявності

Ціна: 18 500 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Повноформатний об'єктив для цифрових дзеркальних камер.

   Оптична конструкція витримує апертуру F2.8 по всьому діапазоні фокусної відстані. У конструкції присутні асферичні елементи та лінзи з низькодисперсного скла.
   Завдяки використанню асферичних лінз у передній та задній групі та 3-х елементів із низькодисперсного скла досягаються високі результати роздільної здатності по краях зображення, запобігається падінню світла, коригуються дісторсії при широкому куті.

* Об'єктив для повноформатних дзеркальних камер.
* Оптична конструкція витримує апертуру F2.8 на всьому діапазоні фокусної відстані. Використання асферичних елементів та лінз із низькодисперсного скла. Завдяки використанню асферичних лінз у передній та задній групі та 3-х елементів із низькодисперсного скла досягаються високі результати роздільної здатності по краях зображення, запобігається падінню світла, коригуються дісторсії при широкому куті.
* Новий вбудований тихий моторний привід фокусу Silent Drive-Module. Скомпонований в один модуль двигун і низькоступінчастий редуктор відрізняється низькими шумовими характеристиками.
* Високоточний фокусний магнітний сенсор.
* Міцний та статичний зовнішній дизайн.

Tokina AT-X PRO FX 16-28mm f/2.8 (Canon) (ATXAF168FXC) - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив зі знижками? Щоб правильно вибрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Tokina і перед вами з'явиться все Об'єктиви Tokina. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Voigtlander. З'явилися при виборі Tokina AT-X PRO FX 16-28mm f/2.8 (Canon) (ATXAF168FXC) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Черкасах в швидкі терміни.

Основні характеристики
Тип об'єктиву ширококутний Zoom
Фокусна відстань 16 – 28 мм
Діафрагма F2.80
Мінімальна діафрагма F22
Кріплення Canon EF
Автоматичне фокусування є
Конструкція
Число елементів / груп елементів 15 / 13
Число низькодисперсних елементів 3
Число пелюсток діафрагми 9
Розміри (D x L) 90 x 133.3 мм
Вага 950 г
Параметри зйомки
Кут огляду 76.87 - 107.11 град.хв
Мінімальна відстань фокусування 0.28 м
додаткова інформація
Ультразвуковий двигун є
Внутрішнє фокусування є