Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Код товару: С000004870
Фото: Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Очікується

Ціна: 9 472 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компактний та легкий – його зручно брати у подорожі. Надширокий кут огляду зум-об'єктива дозволяє вмістити в кадр більше деталей, додаючи виразності пейзажам, що знімаються, міським і небесним панорамам, а також дозволяючи робити чудові знімки інтер'єрів та архітектурних об'єктів в умовах обмеженого простору.

 
Об'єктив EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM чудово підходить для наступного:
 
На кожен день
 
Зафіксуйте повсякденне життя на вулицях міста або атмосферу та емоції особливих подій.
 
Краєвид
 
Від світанку і до заходу сонця, знімайте панорамні пейзажі - від гірських схилів і морських видів до архітектурних пам'яток та урбаністичних пейзажів.
 
Архітектура
 
Знайдіть красу в структурі та зафіксуйте вражаючі архітектурні об'єкти та масштабні міські пейзажі.
 
Подорожі 
 
Щоб знімати в подорожах, зовсім не обов'язково багато їздити світом - спробуйте просто прогулятися і отримати задоволення. Огляд визначних пам'яток, лінивий відпочинок вдень та невеликі спонтанні перерви можуть подарувати безліч пам'ятних моментів.
 
Більше деталей у кожному кадрі
 
Розширте свої можливості у зйомці. У цьому вам допоможе об'єктив EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM, з діапазоном фокусних відстаней 10-18 мм, що забезпечує надширококутну перспективу, дозволяючи створювати неймовірні краєвиди та виразні архітектурні плани.

   

Плавна та безшумна робота

Створюйте високоякісні відеоролики пам'ятних подій завдяки практично безшумній технології крокового двигуна (STM). Кроковий двигун забезпечує стійке і тихе безперервне фокусування, завдяки чому звукова доріжка містить лише навколишні звуки, а не звук роботи двигуна фокусування.
 
   
 
 
Не дайте руху зіпсувати ваш кадр
 
Стабілізатор зображення (IS) об'єктива EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM дуже ефективний і компенсує будь-які струси камери, що дозволяє отримати бажаний кадр з першого разу, навіть при слабкому освітленні.

Антивідблиску
 
Насолоджуйтесь процесом зйомки та зосередьтеся на композиції ваших пейзажних знімків. Завдяки покриттю антивідблиску Super Spectra, вам більше не доведеться турбуватися про попадання сонячних променів у кадр, небажані колірні відблиски або області низької контрастності.
 
    

Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM - в каталозі АВС Фото. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив З вигодами? Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Canon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари з каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад Voigtlander. Якщо виникли під час підбору Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Кропивницькому у стислі строки.

Тип об'єктиву
Ширококутний Zoom
Модель
EF-S 10-18 мм f/4.5-5.6 IS STM
Діаметр фільтра, мм
67
Розмір матриці
APS-C
Фокусна відстань
10-18
Кути огляду
97°10′ – 64°30′
74°10′ – 45°30′
107°30′ – 74°20′
Габарити
74,6x72 мм
Конструкція
14 елементів у 11 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0.22 м
Мінімальна діафрагма
f/22 - f/29
Максимальна діафрагма

 

f/4.5 – 5.6 
Кількість пелюсток діафрагми
7
Вага
240 г