Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon)

Код товару: С000006124
Фото: Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon)

У наявності

Ціна: 27 522 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив SIGMA 18-35 мм f/1.8 DC HSM | Art - надсвітлосильний стандартний об'єктив із змінною фокусною відстанню призначений лише для цифрових зеркальних камер формату APS-C/DX.
 
Оптична схема об'єктиву SIGMA 18-35мм f/1.8 DC HSM | Art складається з 17 елементів у 12 групах, у тому числі 4 литі асферичні елементи та 5 елементів з SLD скла з наднизькою дисперсією. Багатошарове покриття Super дозволяє зменшити ореолі з відблисками та забезпечує високий контраст навіть при контровому засвіченні.
 
В об'єктиві використовується внутрішнє фокусування і зумування, тому розміри об'єктива в процесі використання залишаються незмінними, а фронтальний елемент не обертається, що спрощує використання фільтрів, що поляризують.
 
Ультразвуковий двигун приводу автофокусу кільцевого типу з постійною можливістю ручної корекції (FTM) та з оптимізованим алгоритмом автофокусування дає можливість тихого та швидкого наведення на різкість. Дев'яти лепесткова діафрагма округленої форми. Пелюстка бленда LH780-03 входить до комплекту об'єктива.
 
 

Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Sigma і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Carl Zeiss. З'явилися при покупці Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) Питання можна поставити нашому фахівцю. Транспортуємо продукцію в Білій Церкві своєчасно.

Тип сенсора камери
для кроп-сенсора
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
змінне (zoom)
Фокусна відстань 
18-35 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
1.8 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.28 м
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
17/12
Число лепестків діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
72 мм
Діаметр
78 мм
Довжина
121 мм
вага
810 г