Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art (Canon)

Код товару: С000007476
Фото: Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art (Canon)

У наявності

Ціна: 44 536 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Об'єктив 24-70mm F2.8, створений за високими стандартами лінійки Art
 
SIGMA багато в чому є піонером у розробці та виробництві об'єктивів
24-70mm F2.8, які найчастіше на крок випереджали свій час. Перший об'єктив SIGMA 24-70мм F2.8 EX DG ASPHERICAL DF був запущений у виробництво в 2001 р. Новий SIGMA 24-70мм F2.8 DG OS HSM | Art представляє четверте покоління цих об'єктивів, втілюючи найсучасніші підходи до конструкції світлосильного стандартного зум-об'єктиву. Можна з упевненістю сказати, що цей об'єктив відповідає безкомпромісній якості лінійки Art у частині якості зображення, надійності та зручності конструкції.
 
Точний, надійний, професійний
 
Вимоги професіоналів до об'єктивів 24-70mm F2.8 не обмежуються лише якістю зображення. Такий об'єктив для інтенсивного щоденного використання повинен мати оптичну конструкцію, відповідну ері новітніх цифрових камер надвисокої роздільної здатності: швидкий ультразвуковий мотор системи автофокусування, потужний оптичний стабілізатор зображення, волого- та пилозахист байонета з гумовим ущільнювачем, а також міцний та міцний. Новий об'єктив SIGMA 24-70мм F2.8 DG OS HSM | Art має всі ці характеристики і чудово підійде для професійної репортажної, натурної та багатьох інших видів фотозйомки.
 
Стандартний зум-об'єктив для репортажної зйомки камерами надвисокої роздільної здатності
 
Три елементи з низькодисперсного скла SLD (Special Low Dispersion) та чотири асферичні елементи ефективно знижують оптичні спотворення. Оптична конструкція об'єктива мінімізує кому і поперечні хроматичні аберації, які не піддаються корекції діафрагмою, забезпечуючи високу якість зображення по всьому полю кадру. Дисторсія також мінімальна, що особливо помітно на широких кутах зйомки і стабільно низька на всьому діапазоні фокусної відстані об'єктива.
 
На відкритій діафрагмі об'єктив формує привабливе та виразне зображення. Зона зображення у фокусі виходить екстремально різкою, в той же час заднє тло красиво розмивається, створюючи художній ефект боке з ледь помітними сферичними артефактами.
 
Передова технологія виготовлення асферичних лінз
 
Для виробництва асферичних елементів, що надають високу якість професійним об'єктивам, потрібні спеціальні знання та технології. SIGMA першою застосувала найновіший метод виробництва асферичних лінз в об'єктивах SIGMA 12-24mm F4 DG HSM Art та SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art, передні лінзи яких мають діаметр 80 мм. Створений з урахуванням цього досвіду асферичний елемент SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM | Art забезпечує надвисоку роздільну здатність зображення. Цей елемент значно товстіший у центрі порівняно з краями і має складну форму, яку неможливо створити за допомогою традиційних технологій. Поверхня цієї лінзи полірується з точністю до сотих часток мікрометра, що забезпечує гарне і природне боці без видимих ​​концентричних кіл, притаманних асферичних лінз попереднього покоління.
 
Оптичний стабілізатор зображення OS та новий ультразвуковий мотор фокусування HSM гарантують успішний результат зйомки
 
Потужний оптичний стабілізатор OS дозволяє впевнено знімати в складних умовах. Заново розроблений ультразвуковий мотор фокусування HSM (Hyper-Sonic Motor) в 1.3 потужніший за попередника і дозволяє стабільно фокусуватися навіть на довгих витримках.
 
Високоміцний зносостійкий корпус
 
Корпус об'єктива сконструйований для умов інтенсивного щоденного використання, характерного для професійних фотографів. Він повністю виконаний з металу, а частини, що рухаються з термостабільного композиту ТSC (Thermally Stable Composite), що надає міцності об'єктиву і впевненості в його надійності.
 
Інші особливості
 
- Швидкий автофокус із ручним доведенням
 
- Конструкція об'єктива зменшує відблиски та засвічення
 
- Латунний байонет
 
- Волого- та пилозахист байонета запобігає попаданню в об'єктив та камеру вологи та пилу
 
- Закруглена діафрагма
 
- Контроль якості на новітньому устаткуванні А1
 
- Зроблено в Японії
 
 

Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art (Canon) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Виберіть із пропозицій Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Sigma і перед вами з'явиться Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при купівлі Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art (Canon) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлену продукцію можна отримати в Чернівцях у стислі строки.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
змінне (zoom)
Фокусна відстань (мм)
24-70 мм
Стабілізація зображення
є
Діафрагма
2.8 f
мін. діафрагма
22 f
мін. дистанція фокусування
0.37 м
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
19/14
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
82 мм
Діаметр
89.6 мм
Довжина
107.6 мм
Вага
1070г