Carl Zeiss Distagon T* 2.8/15 ZE (Canon) (1964-830)

Код товару: К000000180
Фото: Carl Zeiss Distagon T* 2.8/15 ZE (Canon) (1964-830)

У наявності

Ціна: 99 588 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Розширте вашу уяву

Супер широкий об'єктив Distagon T* 2,8/15, що відрізняється кутовим полем 110° - ідеальний компаньйон в динамічній і незвичайній зйомці подій.

Вражаючі технічні характеристики об'єктива Distagon T* 2,8/15:

- виняткова корекція хроматичних аберацій

- дві асферичні лінзи, спеціальне скло з наднизькою дисперсією

- оптичний дизайн з плаваючими елементами, що гарантує високий рівень якості зображення в діапазоні від великого плану до нескінченності.

Асферична конструкція

Асферична конструкція об'єктива гарантує стабільність якості зображення на всьому діапазоні фокусування та різкість на всьому полі зображення до країв. Більш складний профіль поверхні асферичної конструкції може знижувати або усувати сферичні аберації, а також скорочувати інші оптичні аберації, якщо порівнювати з простими об'єктивами.

Конструкція з "плаваючими" лінзами

Сучасні технології та цифрові датчики зображення високої роздільної здатності, що використовуються у фотокамерах, пред'являють до об'єктивів все більш високі вимоги. Сучасний дизайн "плаваючих елементів" компенсує абберації об'єктивів ZEISS при різних налаштуваннях дистанції, що досягається шляхом зміни осьової відстані окремих лінз або груп лінз по відношенню один до одного. При цьому регулювання відстані між лінзами завжди проводиться разом із налаштуванням дистанції, що завжди забезпечує належну корекцію. Механічна структура цих лінз дуже складна і складання завжди має бути дуже точним. І те, й інше – це властиві ZEISS аспекти.

Чудовий дозвіл та високий контраст

Насичені, природні кольори дуже важливі для створення враження, що надовго зберігається в пам'яті. Однак розсіяне світло в об'єктиві призводить до висвітлення зображення, що особливо помітно на затінених ділянках. Контрастність зображення знижується, знімок виходить тьмяним та знебарвленим. Тому ZEISS поєднує різні спеціально розроблені технології, що зменшують небажане розсіяне світло.

Оптика практично без спотворень

Вражаючі перспективи та вид з незвичайних кутів зору – об'єктив Carl Zeiss для дзеркальних камер відкривають нові можливості для композицій зображень. Спотворення порушують композицію через прямі лінії, зображення яких не проходить через центр зображення , і вони відтворюються з викривленою формою. Цей дратівливий ефект відповідно і значно компенсується завдяки спеціально розробленій оптичній конструкції на всіх фокусних відстанях.

Однаково висока якість зображення на всьому полі зображення

Об'єктиви ZEISS відомі своєю якістю зображення. Навіть при зйомці з об'єктами, перспективами, квітами і освітленням, що викликають труднощі, всі деталі зображення передаються оптимально - на всьому полі зображення 35 мм. Тому ми робимо сильний акцент на особливо високій якості зображення, наприклад, низькому рівні спотворень та видатному придушенні розсіяного світла для багатства палітри кольорів.

Розроблені технології зменшення розсіяного світла

Насичені, природні кольори дуже важливі для створення враження, що залишається надовго. Розсіяне світло в об'єктиві, однак, призведе до посилення яскравості зображення, що особливо помітно в затінених ділянках. Контрастність зображення знижується; зображення виходить тьмяним та знебарвленим. Ми об'єднуємо різні розроблені технології зменшення небажаного розсіяного світла. Наприклад, всі лінзи оснащені знаменитим антивідблиском просвітлення Carl Zeiss T *. Крім того, спеціальна чорна фарба вручну наноситься на краї всіх лінз, що гарантує запобігання відбиткам.

Всі об'єктиви Carl Zeiss ZE мають групу електричних контактів та мікропроцесор CPU, що дозволяє використовувати їх з усіма сучасними дзеркальними фотокамерами Canon, включаючи моделі початкового рівня, такі як Canon 350D/400D/450D/500D/550D і т.д. Об'єктив передає в камеру всю необхідну інформацію для повноцінної роботи у різних автоматичних та напівавтоматичних режимах AUTO/P/S/A/M тощо.

Офіційна гарантія на об'єктиви Carl Zeiss в Україні – 3 роки.

Будь ласка, зареєструйте свій об'єктив Carl Zeiss на офіційному сайті   https://www.zeiss.com/camera-lenses/ru/service/product-registration/photo-lenses/europe/ukraine.html  після покупки протягом 4 тижнів. 

 

 

Навіщо потрібна реєстрація продукції?

 

 

 

 

- після реєстрації Ви отримуєте підтвердження від компанії Carl Zeiss, що придбали офіційний товар.

 

 

- Отримуєте офіційну розширену гарантію 3 роки.

Компанія Carl Zeiss AG продає свою продукцію лише через офіційних дилерів партнерів. Це гарантує, що Ви отримуєте кваліфіковану консультацію та допомогу при виборі тієї чи іншої продукції, отримуєте оригінальну продукцію, нову не відновлену, не підробку від стороннього виробника.

 

Carl Zeiss Distagon T* 2.8/15 ZE (Canon) (1964-830) - на кращому сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. З каталогу виберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Carl Zeiss І Ви побачите перелік з Об'єктиви Carl Zeiss. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Carl Zeiss. Якщо з'явилися при купівлі Carl Zeiss Distagon T* 2.8/15 ZE (Canon) (1964-830) Питання можна уточнити у наших фахівців. Доставка проводиться Миколаєві без затримок.

Фокусна відстань 15 мм
Максимальна діафрагма f/2,8
Мінімальна діафрагма f/22
Крок зміни діафрагми 1/2 ступені
Фокусування точна ручна за допомогою фокусувального кільця
Діапазон фокусування 0.25 м - нескінченність
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп) 15/12
Число пелюсток діафрагми 9
Оптична схема Дистагон (Distagon)
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль) 110°/100°/76°
Покриття при мінімальній дистанції фокусування 34 x 22,1 см
Максимальне збільшення -
Діаметр та крок різьблення для фільтра M 95 x 0.75
Максимальний діаметр/довжина об'єктива ø 103 мм / 132 мм
Вага 730 гр
Байонет EF Mount Canon
Сумісність Всі об'єктиви Carl Zeiss ZE мають групу електричних контактів та мікропроцесор CPU, що дозволяє використовувати їх з усіма сучасними дзеркальними фотокамерами Canon.
Комплект поставки Об'єктив, передня кришка, кришка задня, сонцезахисна бленда, офіційний гарантійний талон Carl Zeiss AG, сертифікат якості.
Гарантія Офіційна гарантія в Україні Carl Zeiss AG – 3 роки.
Особливості Чудовий надширококутний об'єктив з бездоганною різкістю та вражаючим мікроконтрастом від краю до краю. Основна сфера застосування - пейзаж, а також інтер'єрна фотографія.