Carl Zeiss Distagon T* 2/25 ZF.2 (Nikon) (1871-767)

Код товару: К000000181
Фото: Carl Zeiss Distagon T* 2/25 ZF.2 (Nikon) (1871-767)

У наявності

Ціна: 50 952 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Наново розрахована оптична схема легендарного Дістагона 1961 року з урахуванням сучасних, підвищених оптичних стандартів якості демонструє як мінімум подвійний запас дозволу сучасних DSLR. Максимально відкрита діафрагма F/2 дозволяє вести зйомку у найскладніших умовах освітлення. Завдяки унікальному просвітленню лінз ZEISS T* чудово тримає контрове світло та малює об'єкти з надрізкими контурами та яскравими насиченими кольорами. У конструкції об'єктива використовується плаваючий оптичний елемент, необхідний для отримання максимальної якості на всьому діапазоні фокусування. 

Незважаючи на дуже високу світлосилу f/2 у даному класі об'єктивів, цей Дістагон не займе багато місця у кофрі пейзажного фотографа. Також це чудовий оптичний інструмент для любителів жанрової фотографії, незвичайні ракурси в парі з максимально відкритою діафрагмою дозволяють ефективно виділити головний об'єкт зйомки. 

Новий ширококутний Carl Zeiss Distagon T* 2/25 розроблений для камер з повноформатними датчиками високої роздільної здатності так само успішно може застосовуватися і на дзеркальних камерах APS-C формату, при цьому, враховуючи кроп-фактор 1,5 об'єктив, покриває фокусну відстань 38 мм. Його можна рекомендувати як універсальний об'єктив для різних жанрів фотографії – пейзаж, люди та оточення, жанровий портрет, рекламна зйомка тощо.

 

Carl Zeiss Distagon T* 2/25 ZF.2 (Nikon) (1871-767) - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-маркет abcphoto. З асортименту підберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Carl Zeiss і перед вами будуть Об'єктиви Carl Zeiss. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими брендами, наприклад Lensbaby. Виникли при підборі Carl Zeiss Distagon T* 2/25 ZF.2 (Nikon) (1871-767) Питання можна задати нашим фахівцям. Товари отримаєте Каменському своєчасно.

Технічні характеристики
 

Фокусна відстань 25 мм
Максимальна діафрагма f/2
Мінімальна діафрагма f/22
Крок зміни діафрагми 1/2 ступені
Фокусування точна ручна за допомогою фокусувального кільця
Діапазон фокусування 0.25 м - нескінченність
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп) 11/10
Число пелюсток діафрагми 9
Оптична схема Дистагон (Distagon)
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль) 81°/71°/51°
Покриття при мінімальній дистанції фокусування 21,9 x 14,4 см
Максимальне збільшення -
Діаметр та крок різьблення для фільтра M 67 x 0,75
Максимальний діаметр/довжина об'єктива ø 71 мм / 95 мм
Вага 570 гр
Байонет F Mount Nikon
Сумісність Фотокамери з байонетом Nikon F (Nikon, Fuji тощо). Всі об'єктиви Carl Zeiss ZF.2 мають групу електричних контактів та мікропроцесор CPU, що дозволяє використовувати їх з усіма сучасними дзеркальними фотокамерами Nikon.
Комплект поставки Об'єктив, передня кришка, кришка задня, сонцезахисна бленда, офіційний гарантійний талон Carl Zeiss AG, сертифікат якості.
Гарантія Офіційна гарантія в Україні Carl Zeiss AG – 3 роки.
Особливості Максимально відкрита діафрагма F/2 дозволяє вести зйомку у найскладніших умовах освітлення.