Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF.2 (Nikon) (1771-844)

Код товару: К000000182
Фото: Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF.2 (Nikon) (1771-844)

У наявності

Ціна: 38 600 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Цей помірковано ширококутний об'єктив побудований на базі знаменитої оптичної схеми Дістагон 1980-х років створеної фірмою Carl Zeiss для легендарної системи Contax. Новий Carl Zeiss Distagon T* 2/28 виконаний на найдосконалішому технологічному рівні та демонструє найвищу якість зображення. У конструкції об'єктива використовується плаваючий оптичний елемент, необхідний для отримання максимальної якості на всьому діапазоні фокусування. 

Незважаючи на дуже високу світлосилу f/2 у даному класі об'єктивів, цей Дістагон не займе багато місця у кофрі пейзажного фотографа. Завдяки фірмовому просвітлювальному покриттю ZEISS T* об'єктив не боїться контрового світла та малює об'єкти з надрізкими контурами та яскравими насиченими кольорами. Відмінний вибір для любителів світанкової зйомки, де необхідна висока різкість з великим динамічним діапазоном яскравостей. 

Новий Carl Zeiss Distagon T* 2/28 розроблений для камер з повноформатними датчиками високої роздільної здатності так само з успіхом може застосовуватися і на дзеркальних камерах APS-C формату, при цьому, враховуючи кроп-фактор 1,5, об'єктив покриває фокусну відстань 42 мм, що наближається. до нормального людського кута поля зору. Його можна рекомендувати як універсальний об'єктив для різних жанрів фотографії – пейзаж, люди та оточення, портрет, рекламна зйомка тощо.    

 

 

Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF.2 (Nikon) (1771-844) - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Carl Zeiss і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Carl Zeiss. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Sigma. Якщо з'явилися при виборі Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF.2 (Nikon) (1771-844) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Одесі в необхідні терміни.

Технічні характеристики
 

Фокусна відстань 28 мм
Максимальна діафрагма f/2
Мінімальна діафрагма f/22
Крок зміни діафрагми 1/2 ступені
Фокусування точна ручна за допомогою фокусувального кільця
Діапазон фокусування 0.24 м - нескінченність
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп) 10/8
Число пелюсток діафрагми 9
Оптична схема Дистагон (Distagon)
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль) 74°/65°
Покриття при мінімальній дистанції фокусування 18 x 12 см
Максимальне збільшення -
Діаметр та крок різьблення для фільтра M 58 x 0,75
Максимальний діаметр/довжина об'єктива ø 64 мм / 93 мм
Вага 520 гр
Байонет F Mount Nikon
Сумісність Фотокамери з байонетом Nikon F (Nikon, Fuji тощо). Всі об'єктиви Carl Zeiss ZF.2 мають групу електричних контактів та мікропроцесор CPU, що дозволяє використовувати їх з усіма сучасними дзеркальними фотокамерами Nikon.
Комплект поставки Об'єктив, передня кришка, кришка задня, сонцезахисна бленда, офіційний гарантійний талон Carl Zeiss AG, сертифікат якості.
Гарантія Офіційна гарантія в Україні Carl Zeiss AG – 3 роки.
Особливості Класичний ширококутний об'єктив із чудовою оптичною якістю. Незважаючи на високу світлосилу, об'єктив досить компактний і ідеально підійде пейзажисту-мандрівнику. Завдяки унікальному просвітленню лінз T* чудово тримає контраст.