Tokina AT-X PRO FX 17-35mm f/4.0 (Canon) (ATXAF175FXC)

Код товару: С000004570
Фото: Tokina AT-X PRO FX 17-35mm f/4.0 (Canon) (ATXAF175FXC)

У наявності

Ціна: 10 500 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив Tokina AT-X 17-35mm F/4 призначений для повнокадрових дзеркальних камер. З фокусною відстанню 17мм у ширококутному положенні трансфокатора об'єктив дає вражаючий кут огляду 103,9 градуса, який чудово підійде для зйомки в обмеженому просторі та створення атмосферних фотопейзажів.

Цей компактний ширококутний об'єктив має постійну діафрагму f/4 і внутрішню систему фокусування, зберігаючи при цьому невеликі розмір і вагу.

Для контролю хроматичних аберацій та передачі максимальної різкості в об'єктиви використано два асферичні елементи з супер-низькою дисперсією скла.

Ексклюзивний механізм перемикання типу фокусування дозволяє фотографу перемикатися між AF та MF просто переклацнувши кільце фокусування вперед або назад.

Крім того, механіка об'єктива була спеціально розроблена з урахуванням вологостійких ущільнень, що запобігає потраплянню всередину об'єктива крапель води і частинок пилу і робить його незамінним інструментом для щоденного використання в різних умовах.

Tokina AT-X PRO FX 17-35mm f/4.0 (Canon) (ATXAF175FXC) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Tokina і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Tokina. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Voigtlander. Виникли при підборі Tokina AT-X PRO FX 17-35mm f/4.0 (Canon) (ATXAF175FXC) Питання можна прояснити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Києві максимально швидко.

Байонет об'єктиву Canon
Тип об'єктиву Ширококутні
Фокусна відстань 17-35 мм
Світлосила f/4
Мінімальна діафрагма f/22
Автоматичне фокусування Є
Мінімальна дистанція фокусування 0,28 м
Діаметр фільтра 82мм
Конструкція 15 елементів у 13 групах
Число пелюсток діафрагми 9
Розміри (D x L) 89x94,5 мм
Гарантія 12 місяців, офіційна від виробника
Вага 600г