Tokina AT-X PRO FX 17-35mm f/4.0 (Canon) (ATXAF175FXC)

Код товару: С000004570
Фото: Tokina AT-X PRO FX 17-35mm f/4.0 (Canon) (ATXAF175FXC)

У наявності

Ціна: 10 500 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив Tokina AT-X 17-35mm F/4 призначений для повнокадрових дзеркальних камер. З фокусною відстанню 17мм у ширококутному положенні трансфокатора об'єктив дає вражаючий кут огляду 103,9 градуса, який чудово підійде для зйомки в обмеженому просторі та створення атмосферних фотопейзажів.

Цей компактний ширококутний об'єктив має постійну діафрагму f/4 і внутрішню систему фокусування, зберігаючи при цьому невеликі розмір і вагу.

Для контролю хроматичних аберацій та передачі максимальної різкості в об'єктиви використано два асферичні елементи з супер-низькою дисперсією скла.

Ексклюзивний механізм перемикання типу фокусування дозволяє фотографу перемикатися між AF та MF просто переклацнувши кільце фокусування вперед або назад.

Крім того, механіка об'єктива була спеціально розроблена з урахуванням вологостійких ущільнень, що запобігає потраплянню всередину об'єктива крапель води і частинок пилу і робить його незамінним інструментом для щоденного використання в різних умовах.

Tokina AT-X PRO FX 17-35mm f/4.0 (Canon) (ATXAF175FXC) - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto. Виберіть із пропозицій Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Tokina і перед вами будуть Об'єктиви Tokina. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари з каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Якщо виникли при купівлі Tokina AT-X PRO FX 17-35mm f/4.0 (Canon) (ATXAF175FXC) Запитайте наших професійних менеджерів. Товари отримаєте Олександрії в швидкі терміни.

Байонет об'єктиву Canon
Тип об'єктиву Ширококутні
Фокусна відстань 17-35 мм
Світлосила f/4
Мінімальна діафрагма f/22
Автоматичне фокусування Є
Мінімальна дистанція фокусування 0,28 м
Діаметр фільтра 82мм
Конструкція 15 елементів у 13 групах
Число пелюсток діафрагми 9
Розміри (D x L) 89x94,5 мм
Гарантія 12 місяців, офіційна від виробника
Вага 600г