Carl Zeiss Batis 2.0/25 E (E-Mount) (2103-750)

Код товару: С000005962
Фото: Carl Zeiss Batis 2.0/25 E (E-Mount) (2103-750)

Нема в наявності

Ціна: 48 842 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Zeiss Batis 25mm f/2 (Sony E)

Ширококутний світлосильний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню 25 мм. Цей об'єктив побудований на основі новаторської оптичної схеми Zeiss Batis, яка була спеціально оптимізована для використання на бездзеркальних камерах з повнорозмірною матрицею.

Оновлений оптичний дизайн робить візування в режимі лайв-в'ю максимально зручним і ефективним, крім того об'єктив відмінно працює з видошукачами гібридного типу. Конструкція об'єктива в цілому відповідає класичному "цейсівському" концепту Distagon, вона складається з 10 висококласних лінз, об'єднаних в 8 груп.

Плаваюча компоновка оптичних елементів, дозволила звести до мінімуму виникнення аберацій при будь-якому значенні діафрагми і по всьому діапазону фокусування. Патентоване просвітлююче покриття Zeiss T* ефективно протидіє виникненню паразитних віддзеркалень і відблисків.

Фокусна відстань, висока деталізація генеруємого зображення і невеликий рівень геометричних спотворень, припускають використання даного об'єктива для зйомки пейзажів, архітектури та зйомки інтер'єрів.

Діапазон доступних значень діафрагми дозволяє в повній мірі працювати з малою глибиною різко-зображуваного простору, або навпаки використовувати максимальну глибину різкості, для коректного відображення актуальної сцени. Лінійні приводи механізму автоматичного фокусування забезпечують дуже високу точність і швидкість процесу.

Корпус і прогумовані кільця цього об'єктива надійно захищають оптично-електронну начинку від впливу вологи і пилу. Варто відзначити незвичайне рішення компанії Carl Zeiss, на корпусі об'єктива розташований економічний OLED дисплей, з якого зручно зчитувати дані далекоміра камери і поточне значення діафрагми.

*При використанні на камерах з байонетом E-Mount і сенсором формату APS-C об'єктив забезпечує фокусну відстань 37.5мм

Carl Zeiss Batis 2.0/25 E (E-Mount) (2103-750) - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви та інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний маркет АВС Фото. З каталогу підберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб правильно вибрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Carl Zeiss і перед вами з'явиться все Об'єктиви Carl Zeiss. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Sigma. З'явилися під час замовлення Carl Zeiss Batis 2.0/25 E (E-Mount) (2103-750) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари отримаєте Білій Церкві якомога швидше.

Фокусна відстань

  18 мм
 

Максимальна діафрагма

f/2,8
 

Мінімальна діафрагма

f/22
 

Діапазон фокусування

0,25 м (9,8″) – ∞
 

Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)

99 ° / 90 ° / 67 °
 

Покриття при мінімальній дистанції фокусування

227 x 340 мм (8,9 x 13,4 дюйма)
 

Діаметр та крок різьблення для фільтра

М77 х 0,75
 

Вага

330 г (0,74 фунта)
 

Багнет

E-Mount
 

Гарантія

Офіційна гарантія в Україні Carl Zeiss AG – 3 роки.