Carl Zeiss Milvus 1.4/85 ZE (Canon) (2096-561)

Код товару: С000005966
Фото: Carl Zeiss Milvus 1.4/85 ZE (Canon) (2096-561)

У наявності

Ціна: 65 581 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

У новому виконанні об'єктив ZEISS Milvus 1.4/85 особливо підходить для зйомки портретів. Ця модель є незамінною в ситуаціях, коли потрібно візуально виділити головний об'єкт на красивому тлі. Сферична оптика та спеціальне скло забезпечують оптимальний мікроконтраст та мінімальну хроматичну аберацію. Результатом стають чудові фотографії у найкращих традиціях боці.

Відомий симетричний дизайн був створений Доктором Паулем Рудольфом (Dr. Paul Rudolph) в 1896 в компанії Carl Zeiss. Об'єктив Planar - найбільш вдалий і найбільше копіюваний об'єктив зі створених коли-небудь. Він дає користувачеві численні можливості корекції спотворень. Завдяки постійним характеристикам всі об'єктиви Makro-Planar універсальні.

Чудова якість зйомки навіть при складному освітленні

Всі об'єктиви мають антивідблиск просвітлення T*® від ZEISS. Відмінне придушення розсіяного світла досягається шляхом поєднання різних технологій, що оптимально узгоджені один з одним. Крім покриття ZEISS T*, всі краї об'єктива оброблені спеціальним чорним лаком, який наноситься вручну. Світлові клапани в механічних компонентах та спеціально оброблені поверхні запобігають відображенню. Для кожної фокусної відстані використовується спеціальна конструкція оптики зі спеціальним склом, яке відрізняється винятковою частковою дисперсією. Завдяки цьому зводяться до мінімуму колірні ореоли на контрастних краях об'єктів зйомки.

Перспективне рішення для камер високої роздільної здатності

Об'єктиви ZEISS Milvus із чудовою якістю зображення відповідають вимогам сучасних та майбутніх камер високої роздільної здатності. Завдяки особливій конструкції об'єктива, яка зменшує небажане розсіяне світло, можлива зйомка висококонтрастних зображень поряд із збільшенням динамічного діапазону (технологія HDR). Корекція коми, астигматизму та сферичних аберацій гарантує незмінно високу роздільну здатність по всій площі зображення. Об'єктиви розробляються з урахуванням повного функціоналу камер високої роздільної здатності. Неважливо, що на нас чекає у майбутньому – з об'єктивами Milvus від ZEISS ви будете готові до будь-якої ситуації.

Творча фото- та відеозйомка з точним ручним фокусуванням

Ручне фокусування об'єктива дозволяє контролювати процес зйомки та брати активну участь у створенні композиції. У цьому вирішальну роль грає ергономічність конструкції. Об'єктиви ZEISS Milvus мають великий кут повороту для точного та акуратного фокусування. Високоякісний механізм фокусування переміщається плавно і без віддачі, оптимально підтримуючи фотографа у його творчій грі з фокальною площиною у високошвидкісних об'єктивах із постійною фокусною відстанню. Зміни негайно відображаються на видошукачі або на дисплеї. Насічки в метрах та футах, а також фокусна шкала додатково допомагають у процесі ручного фокусування. Безшумне та безперервне налаштування діафрагми (функція скасування з байонетом ZF.2) та великий діапазон фокусування є чудовими передумовами для відеозйомки.

Довговічний виріб, захищений від зовнішніх впливів

Удосконалена ергономічна конструкція гарантує захист від втоми та зменшує тремтіння камери. Повністю металевий корпус перетворює роботу з об'єктивом на справжнє задоволення. Динамічна та точна конструкція оправи задає нові масштаби у світі об'єктивів для камер. Однак об'єктиви ZEISS Milvus справляють враження не лише своїм зовнішнім виглядом та якістю виконання, а й переконують своїми неперевершеними внутрішніми якостями. Спеціальні ущільнення, що захищають від проникнення пилу та вологи, сприяють творчій зйомці у нестандартних ситуаціях та гарантують надійність системи навіть у складних умовах довкілля.

Висока якість зображення у всьому діапазоні фокусування

Сучасні камери та цифрові матриці високої роздільної здатності висувають все більш суворі вимоги до об'єктивів. Конструкція з лінзами, що «плавають», забезпечує постійно високу якість зображення у фокальній площині – від крупного плану до нескінченності. Це досягається шляхом зміни осьової відстані між окремими лінзами чи групами лінз. При цьому регулювання відстані між лінзами завжди проводиться разом із налаштуванням дистанції, що завжди забезпечує належну корекцію. Об'єктиви ZEISS Milvus відрізняються дуже складною механічною конструкцією, тому тут дуже важлива точність складання. Для фахівців ZEISS це проблема.

 

 

 

Carl Zeiss Milvus 1.4/85 ZE (Canon) (2096-561) - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Об'єктив з хорошими знижками. Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Carl Zeiss і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Carl Zeiss. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Pentax. З'явилися під час підбору Carl Zeiss Milvus 1.4/85 ZE (Canon) (2096-561) Запитайте наших професійних менеджерів. Товар можна отримати в Павлограді в необхідні терміни.

 

Фокусна відстань 85 мм
Діапазон діафрагми f/1.4 – f/16
Діапазон фокусування 0,80 м (2.62 ft) - ∞
Кількість елементів/груп 11/9
Кутове поле, діаг./горz./верт. 29 ° / 24 ° / 16 °
Охоплення при невеликій відстані 303 мм x 201 мм
(11.93'' x 7,91'')
Різьблення фільтра M77 x 0.75
Розміри (з кришками) ZF.2: 119,0 мм (4.69'')
ZE: 121,0 мм (4.76'')
Вага ZF.2: 1.210 г (42.68 oz)
ZE: 1.280 g (45.15 oz)
Кріплення камери F Mount (ZF.2)
EF Mount (ZE)