Mircopro FL-305 80см

Код товару: С000006172
Фото: Mircopro FL-305 80см

У наявності

Ціна: 3 690 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Особливості:
- Висока потужність;
- Можливість заміни лам;
- Відсутність ефекту нагрівання;
- софтбокс та розсіювач у комплекті, кріплення для фотозонту.

Студійні освітлювачі Mircopro FL призначені для відео- та фотозйомки у студії (від електромережі) або на виїзді (від генераторної батареї). Флуоресцентні лампи створюють світловий потік із частотою мерехтіння 50 кГц, що відповідає денному освітленню. Завдяки цьому за допомогою постійного світла Mircopro FL можна створювати відео та фотографії з імітацією природного освітлення.

Завдяки компактному розміру, постійне світло Mircopro FL зручно мати будинки для аматорської та творчої зйомки. Модель оснащена октобоксом - софтбоксом восьмикутної форми з діаметром 80 см, і зовнішнім розсіювачем, який можна зняти для отримання більш жорсткого освітлення. Передбачено також кріплення для фотозонту із пружинним фіксатором.

Джерелом світла є чотири флуоресцентні лампи Е27 потужністю 30 Вт, що еквівалентно потужності 150 Вт ламп розжарювання. Сумарна потужність складає 600 Вт. Шкірну лампу потужно вмикати/вимикати окремо, таким чином регулюючи ступінь освітлення. За потреби в роз'ємі можна встановити більш потужні флуоресцентні лампи (придбаються додатково). Колірна температура 5500 К.

Лампи мають низьку тепловіддачу, не нагріваються в процесі зйомки та дозволяють працювати поблизу із сприйнятливими до тепла предметами.

 

 

 

 

Mircopro FL-305 80см - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно підібрати Постійне студійне світло та інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Постійне студійне світло з хорошими знижками. Щоб правильно вибрати Постійне студійне світло, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Mircopro і перед вами з'явиться все Постійне студійне світло Mircopro. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Viltrox. Виникли при підборі Mircopro FL-305 80см Запитайте наших професіоналів. Фототехніку отримаєте Львові без затримок.

Вихідна потужність 120 Дж
колірна температура 5500 К
Колір Чорний/Сріблястий