Godox LED6Bi Bi-Color Litemons Pocket Led Video Light

Код товару: С000011716
Фото: Godox LED6Bi Bi-Color Litemons Pocket Led Video Light

У наявності

Ціна: 790 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Godox LED6Bi є портативним, простим у використанні та економічним рішенням для освітлення. Компактні, але з великими можливостями, ця лампа створена для найрізноманітніших завдань.

Godox LED6Bi, якщо потрібен простий освітлювальний інструмент з регульованою колірною температурою. 

Під час роботи з камерою або смартфоном, серія пристроїв LITEMONS стане найкращим помічником для виробництва відеоблогів, зйомки відео на YouTube, освітлення вечірок, зйомки селфі, предметної фотозйомки та багато чого іншого.

На корпусі кожного освітлювача є три кріплення "холодний башмак", які дадуть змогу з'єднати кілька освітлювачів разом для збільшення загальної яскравості джерела.

 

Вбудоване магнітне кріплення допоможе розмістити освітлювач на будь-якій металевій поверхні для реалізації різних творчих завдань.
 
 
 
Творчість полягає не в тому, щоб чекати, поки ви станете професіоналом, а в тому, щоб дати змогу вашим ідеям реалізуватися і стати популярними просто зараз. Серія освітлювальних приладів LITEMONS - це набір інструментів початкового рівня, покликаний значно спростити створення контенту. 
 
 
 

Godox LED6Bi Bi-Color Litemons Pocket Led Video Light - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Постійне студійне світло за собівартістю. Щоб точно підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Постійне студійне світло Godox. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Weifeng. З'явилися під час замовлення Godox LED6Bi Bi-Color Litemons Pocket Led Video Light Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товари можна забрати в Запоріжжі в швидкі терміни.

Артикул виробника LED6Bi
Тип LED панелі
Тип світла М'яке світло
Форма Квадратні
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m) 90
Налаштування потужності 0 - 100 %
Температура кольору 3200 - 6500
Індекс передачі кольору (CRI) 95
Розміри 77 x 66 x 30 мм
Живлення вбудований акумулятор Lithium-Ion, 5V DC, 1800 mAh (Built-In), час работи від 1.5 до 10 годин
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробництва Китай
Вага 100 г