Godox SL100D-K2 LED Softbox Kit

Код товару: С000010860
Фото: Godox SL100D-K2 LED Softbox Kit

У наявності

Ціна: 19 151 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Godox SL100D-X2 Kit –  це новий компактний набір постійного яскравого світлодіодного світла загальною потужністю 200W. Даний набір вміщує два освітлювачі SL100D зі стійками і призначений він для відео або фото зйомки великих об'єктів у великих відео або фото студіях.
 
Кожен світлодіодний освітлювач укомплектований потужною світлодіодною матрицею 100W з високим індексом видачі світла CRI 96% та TLCI 97%.
Версія освітлювачів з індексом D (5600К) є базовим рішенням з фіксованою колірною температурою збалансованою по денному світлу та світла більшості інших студійних спалахів.
 
Цей комплект створінь для тих, хто прагне максимальної потужності за обмежений бюджет. Хочете стати популярним YouTube-блогером, стрімером чи контент-мейкером? Набір Godox SL100D-X2 Kit дасть вам гарний старт! Якщо вам потрібний освітлювач як основний джерело світла для зйомки відео на YouTube, зйомки короткометражних рекламних роликів, для художньої вповільненої зйомки, а також в інших ситуаціях, де потрібен ефективний світ, ви можете отримати те, що очікуєте при використанні цього комплекту.
 
Потужні 32100 люкс на відстані 1 метр – це дивовижна яскравість для маленького пристрою, що повністю відпрацьовує свою вартість.
Високоефективний та продуктивний освітлювач SL100D може вирішити більшість завдань у студії, якщо потрібне універсальне та швидке у підготовці обладнання за невисокої вартості.
 
Те, як світло відбивається від об'єкта, визначає його якість. Гарне освітлення відтворює точні кольори і таким чином об'єкт виглядає природно.
Індекс кольору SL100D має значення більше 96 за методикою CRI і 97 за TLCI, підтверджуючи, що все, що освітлено цим світлом, відтворює точний колір.
 
Компактний легкий корпус забезпечує зручність для використання у невеликих студіях чи домашніх умовах зйомки. Освітлювачі підтримують 8 режимів світлових спецефектів, які дозволяють легко імітувати різні сцени життя. На задній панелі шкірного освітлювача знаходиться цифрове табло, на якому відображається встановлена ​​потужність, температура, канал і група, а також знаходиться плавний регулятор, який дозволяє регулювати потужність світлового потоку від 10% до 100%. Завдяки кріпленню Bowens та вбудованому відверню для зонта освітлювачі сумісні з широким асортиментом світлоформуючих аксесуарів. Це дозволяє використовувати безліч світлоформуючих насадок, наприклад, рефлектори для жорсткого направленого світла, портретні тарілки, що дають м'який рівний потік світла, софтбокси різних розмірів, специфічні спот-насадки та ін.
 
Прилади оснащені радіатором, потужним вентилятором та термодатчиками зі спеціальною функцією контролю температури для захисту самого світлодіода від перегріву. З цим набором сумісний пульт дистанційного керування RC-A6 (докуповується окремо), або ви можете повноцінно керувати всіма функціями за допомогою програми Godox Light зі свого смартфона.
 
Комплектація:
Godox SL100D x2
Світлова підставка (Модель №304) x2
Софтбокс 60х90 (Модель №SB-BW-6090) x2
Сумка для перенесення CB-04 x1
 
 
 
 

Godox SL100D-K2 LED Softbox Kit - в каталозі АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Постійне студійне світло або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Постійне студійне світло за прийнятною ціною? Щоб швидко підібрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Постійне студійне світло Godox. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Power Plant. Якщо виникли під час підбору Godox SL100D-K2 LED Softbox Kit Запитайте наших менеджерів. Товари можна забрати в Краматорську без затримок.

Виробник-Godox
Байонет - Bowens
Потужність (W) - 200
Регулювання кольору - Ні
Регулювання яскравості.
Тип - Світлодіодний
Колірна температура - 5600K