Godox M1 RGB Mini Creative LED Light

Код товару: С000010553
Фото: Godox M1 RGB Mini Creative LED Light

У наявності

Ціна: 5 012 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Легке і компактне  світлодіодне  накамерне світло Godox  M1  RGB Mini Creative який досить малий, щоб тримати його в долоні або покласти в кишеню. Підтримує три режими роботи та дозволяє легко вибирати з 360° палітри кольорів з керуванням відтінком та насиченістю в режимі RGB, точно регулювати колірну температуру від 2500K до 8500K у режимі CCT та вибирати з 15 спецефектів із 40 передустановками.

 

 

У режимі роботи RGB легко вибирайте відтінок (H: 0~360°), насиченість кольору (S: 0~100) та яскравість (0~100%), щоб створити будь-який потрібний колір для творчої зйомки.

 

 


У режимі роботи CCT - точно відрегулюйте колірну температуру освітлювача в діапазоні від 2500 K до 8500 K для балансу з лампами розжарювання або з денним світлом. M1 володіє високим коефіцієнтом передачі кольору CRI 98  (здатність джерела світла правильно відображати кольори освітлюваних об'єктів у порівнянні з ідеальним або природними джерелами світла)  і TLCI 97  (наскільки справжні кольори світла в порівнянні з еталонними зразками) , гарантуючи природний і чистий колір.

 

В освітлювачі вбудовані 15 видів різних світлових спецефектів: кожен спецефект включає 2~3 передустановки, що в цілому дозволяє використовувати до 40 спеціальних світлових режимів.
 
 

У режимі «кольорова музика» світловий ефект від освітлювача буде відповідати темпу, який поєднується з ритмом музики, оплесками чи стукотом. Колір освітлення змінюватиметься при збільшенні та зменшенні гучності звуку.
 

Місткість вбудованої літієвої батареї становить 2410 мАг, заряджається через USB Type-C (5В/2А) і працює близько 2,5 години при повній потужності освітлювача. 

 

Конструкція шарнірного кронштейна дозволяє встановлювати освітлювач під різним кутом на різьбовому кріпленні 1/4”, на клуні або у кріпленні для спалаху на камері.

 

 

Накамерне світло Godox дуже простий у використанні, компактний та легкий. Усі режими та функції налаштовуються за допомогою кількох кнопок на корпусі. Утримуйте та повертайте диск-мультиселектор, щоб вибрати потрібний режим певного світлового ефекту FX.

 

При компактних розмірах та корпусі із міцного алюмінієвого сплаву, освітлювач важить всього 240 г.

 

За допомогою освітлювача M1 - ви просто і швидко створите фотографії або відео з красивими креативними ефектами.

 

У комплект входить:

  • Накамерне світло Godox M1 - 1 шт.
  • Кабель USB Type-C – 1 шт.
  • Кронштейн 1/4” з кріпленням у «гарячий черевик» - 1 шт.
  • Шестигранний ключ – 1 шт.
  • Неопреновий чохол – 1 шт.

Godox M1 RGB Mini Creative LED Light - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Постійне студійне світло або інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Постійне студійне світло зі знижками? Щоб правильно вибрати Постійне студійне світло, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Постійне студійне світло Godox. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари з каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Falcon. З'явилися при виборі Godox M1 RGB Mini Creative LED Light Питання можна задати нашим фахівцям. Посилку отримаєте Запоріжжі максимально швидко.

Модель М1
споживана потужність 13 Вт
кольорова температура 2500K-8500K
Регулювання яскравості 0-100%
RGB діапазон регулювання колірне коло 360°
Освітленість (1 м, темна кімната) 1700 лк
Індекс CRI 97
Індекс TLCI 97
Шарнірний кронштейн вісь обертання: 360°; вісь нахилу: 270 °
Вбудована літієва батарея 2410 мАг
Час роботи від батареї на повній потужності 150 хвилин
Робоча температура -10°C~40°C
Розмір 145*70*15 мм
Вага нетто 240г