Godox SL100D LED 100W

Код товару: С000010857
Фото: Godox SL100D LED 100W

У наявності

Ціна: 6 698 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
Godox SL100D - це постійне діодне світло загальною потужністю 100W, де до лампи розжарювання це 1000Вт, має збалансовану по денному світлу колірну температуру 5600K. Наявність високого індексу кольору CRI 96 і TLCI 97 дозволяє освітлювачу відтворювати природні і точні кольори, значно економлячи ваш час і гроші на поствиробництві. При повній потужності освітлювач постійного світла видає 32 100 люкс на 1 метр, а наявність димера дозволяє плавно регулювати потужністю світла.
 
Дана модель студійного постійного світла має активну систему охолодження, що забезпечує максимально комфортну роботу без перерви.
Розробниками також було впроваджено наявність передачі восьми світлових спец ефектів, а саме: FX1 блискавка1, FX2 блискавка2, FX3 блискавка3, FX4 спалах, FX5 конференція, FX6 папарацій, FX7 телевізор, FX8 зламаної лампи, тим самим надаючи вам більше творчих можливостей у фотографії або відеозйомки. Керування цією функцією можна здійснювати через конпку та димер розташовані на задній частині освітлювача або через пульт дистанційного керування.
 
Вбудована бездротова система Godox 2.4GX дозволяє з легкістю регулювати яскравість, налаштовувати групу та канал за наявності пульта дистанційного керування Godox RC-6 (купується додатково при необхідності). Це досить зручно, коли джерело світла встановлено у верхній точці і вам не доведеться постійно його опускати або підніматися до нього для зміни його потужності. Також відзначимо, що управляти можна і через додаток Godox Light, якому просто необхідно скачати на телефон і включити кнопку Bluetooth розташовану на задній частині корпусу освітлювача.
 
Сталевий кронштейн у нижній частині моноблоку допоможе надійно закріпити на стійці та бічна ручка відповідає про регулювання та фіксацію при нахилі кута освітлювача. У кронштейні передбачено отвір із рухомим гвинтом для встановлення фотозонта. Наявність ручки на корпусі є зручним рішенням для підтримки освітлювача при куті нахилу або установки на стійку, підвісну систему або журавель. Наявність байонета Bowens, втім як і у всіх моделей світла Godox, дозволить легко встановити від простих до стандартних та об'ємних насадок з контролю світла (рефлектор, тубус, фото парасолька, параболічні парасолькисофтбокси , стрипбоксти, октобокси та інше).
 
Постійне світло Godox SL100D призначене для виконання професійних завдань, більш високопродуктивне і довговічне, зберігаючи при цьому найкращі характеристики. Цей студійний освітлювач може використовуватися в телемовленні, кінематографії, онлайн-трансляціях, а також фото на фотоапарат і телефон та інших задач.
 

Godox SL100D LED 100W - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Постійне студійне світло А також інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Постійне студійне світло за прийнятною ціною? Щоб максимально просто вибрати Постійне студійне світло, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Постійне студійне світло Godox. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Weifeng. З'явилися під час підбору Godox SL100D LED 100W Запитайте наших професійних менеджерів. Доставка проводиться Житомирі в потрібні терміни.

Потужність: 1000Вт;
Тип світла: моноблок;
Температура кольору: 5600K ± 300K;
Індекс кольору CRI: ≥96;
Індекс телевізійного освітлення TLCI: ≥97;
Освітленість: 32100 Lux/м;
Регулювання яскравості: 10-100%;
Канали: 32;
Групи: 6 (A, B, C, D, E, F);
Бездротове керування: є, через додаток Godox Light або за допомогою пульта RC-A6 (купується окремо)
Тип байонету: Bowens;
Робоча напруга: 100 – 240V AC;
Розміри освітлювача: 24,3 x 20,5 x 12,7 см;
Вага освітлювача: 1.6 кг.