Godox LED6R RGB Litemons Pocket Led Video Light

Код товару: С000011717
Фото: Godox LED6R RGB Litemons Pocket Led Video Light

У наявності

Ціна: 1 029 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

 

Godox LED6R є портативним, простим у використанні та економічним рішенням для освітлення. Компактні, але з великими можливостями, ця лампа створена для найрізноманітніших завдань. Для користувачів, які хотіли б спробувати кольорове світло і драматичні спецефекти, RGB LED6R вас не підведе.

 

 
Під час роботи з камерою або смартфоном, серія пристроїв LITEMONS стане найкращим помічником для виробництва відеоблогів, зйомки відео на YouTube, освітлення вечірок, зйомки селфі, предметної фотозйомки та багато чого іншого.
 
 
На корпусі кожного освітлювача є три кріплення "холодний башмак", які дадуть змогу з'єднати кілька освітлювачів разом для збільшення загальної яскравості джерела.
Вбудоване магнітне кріплення допоможе розмістити освітлювач на будь-якій металевій поверхні для реалізації різних творчих завдань.
 
 
 
Творчість полягає не в тому, щоб чекати, поки ви станете професіоналом, а в тому, щоб дати змогу вашим ідеям реалізуватися і стати популярними просто зараз. Серія освітлювальних приладів LITEMONS - це набір інструментів початкового рівня, покликаний значно спростити створення контенту. 
 
 
 

Godox LED6R RGB Litemons Pocket Led Video Light - на кращому сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Постійне студійне світло або інші аксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. З асортименту підберіть Постійне студійне світло зі знижками? Щоб максимально просто вибрати Постійне студійне світло, за допомогою навігації. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Постійне студійне світло Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Tolifo. Якщо з'явилися при підборі Godox LED6R RGB Litemons Pocket Led Video Light Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Фототовари можна отримати в Дніпропетровське якомога швидше.

Артикул виробника LED6R
Тип LED панелі
Тип світла М'яке світло
Форма Квадратні
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m) 68
Налаштування потужності 0 - 100 %
Температура кольору 3200 - 6500
Індекс передачі кольору (CRI) 95
Розміри 77 x 66 x 30 мм
Живлення Вбудований акумулятор Lithium-Ion, 5V DC, 1800 mAh (Built-In), час работи від 2 до 10 годин
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробництва Китай
Вага 110 г