Godox TL30 RGB Tube Light

Код товару: С000010854
Фото: Godox TL30 RGB Tube Light

У наявності

Ціна: 3 256 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Godox TL30  – новий представник у сімействі трубчастих світлодіодних освітлювачів Godox. Завдяки витягнутій трубчастій формі та легкій вазі, освітлювач є портативним та дуже зручним у використанні. Незважаючи на його маленький розмір, він має великий потенціал можливостей. Мультикольорове світло з тонким налаштуванням допоможе створити динамічний контент. Додаткові аксесуари, такі як різні з'єднувачі, грати, водонепроникна сумка відкривають широкі можливості для світлоформування та створення потрібного ефекту, а також відкривають нові сфери застосування цього освітлювача. Вам сподобається безмежність, якою TL30 може збагатити кожен знімок.
 
 
Позбавляє зайвих зусиль
TL30 важить приблизно як два смартфони, тому він ледве обтяжить сумку з обладнанням, а форма трубки позбавляє зайвого клопоту при пошуку простору для встановлення. Як на відкритому повітрі, так і в пересувній студії цей освітлювач звільнить вас від зайвих зусиль і подарує незабутній досвід.
 
Встановлюється будь-де
Завдяки вбудованим магнітам, TL30 можна прикріпити до металевої поверхні. Розташовані на торцях освітлювача різьбові отвори використовуються для установки на різні підставки та опори. Додатковою перевагою є те, що цей освітлювач можна вільно розмістити в будь-якому важкодоступному місці, наприклад, у кутку або впритул біля стіни. TL30 підходить для встановлення практично в будь-якому місці та дає вам необхідну гнучкість для зйомки у будь-якій ситуації.
 
Не залишає слідів
 
TL30 можна легко розмістити за об'єктом без попадання самого освітлювача в кадр, що дозволить отримати чисте тло та значно підвищить вашу ефективність. При зйомці зблизька ви можете вільно розміщувати джерела світла, щоб відзнятий матеріал не вимагав обробки - менше часу на редагування, більше часу на створення.
 
Бібліотека кольору
 
Регулюйте відтінок світла у трьох режимах RGB, CCT, HSI, щоб отримати до 36000+ кольорів, також підтримується розширене налаштування G/M та 13 світлових спецефектів з трьома налаштуваннями на кожен. Справжня веселка у вас у кишені.
 
 
Достовірна передача кольорів
 
Відповідає рейтингу CRI 97 та TLCI 99, забезпечує яскраве, природне світло та точну перенесення кольорів.
 
 
 

Godox TL30 RGB Tube Light - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло або інші елементи фотототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Постійне студійне світло за низькою ціною? Щоб правильно вибрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Постійне студійне світло Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість деталей можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Godox. Виникли при покупці Godox TL30 RGB Tube Light Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилання прийде в Кривому Розі в потрібні терміни.

Модель
TL30
Вбудована літієва батарея
3.6В/2900мАч/10.7Вт*ч
Мережевий адаптер
5В/2A (придбається окремо)
Вихідна потужність
макс. 8Вт
Діапазон кольорової температури
2700K~6500K
Діапазон яскравості світла
0% ~ 100%
Колірна гама RGB
0~360°
Освітленість, 100% (≈)
740
CRI (≈)
97
TLCI (≈)
99
Тривалість роботи (безперервно на повній потужності при 2700K або 6500K)
прибл. 60 хвилин
Способи управління
додаток для смартфона
Дальність дії Bluetooth
30 м
Робоча температура
-10~40°C
Розмір
42*300 мм
Вес нетто
0.3 кг
Діапазон частот BT
2402.0-2480.0 МГц
Макс. потужність сигналу
5 дБм