Godox TL30 RGB Tube Light

Код товару: С000010854
Фото: Godox TL30 RGB Tube Light

У наявності

Ціна: 3 349 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Godox TL30  – новий представник у сімействі трубчастих світлодіодних освітлювачів Godox. Завдяки витягнутій трубчастій формі та легкій вазі, освітлювач є портативним та дуже зручним у використанні. Незважаючи на його маленький розмір, він має великий потенціал можливостей. Мультикольорове світло з тонким налаштуванням допоможе створити динамічний контент. Додаткові аксесуари, такі як різні з'єднувачі, грати, водонепроникна сумка відкривають широкі можливості для світлоформування та створення потрібного ефекту, а також відкривають нові сфери застосування цього освітлювача. Вам сподобається безмежність, якою TL30 може збагатити кожен знімок.
 
 
Позбавляє зайвих зусиль
TL30 важить приблизно як два смартфони, тому він ледве обтяжить сумку з обладнанням, а форма трубки позбавляє зайвого клопоту при пошуку простору для встановлення. Як на відкритому повітрі, так і в пересувній студії цей освітлювач звільнить вас від зайвих зусиль і подарує незабутній досвід.
 
Встановлюється будь-де
Завдяки вбудованим магнітам, TL30 можна прикріпити до металевої поверхні. Розташовані на торцях освітлювача різьбові отвори використовуються для установки на різні підставки та опори. Додатковою перевагою є те, що цей освітлювач можна вільно розмістити в будь-якому важкодоступному місці, наприклад, у кутку або впритул біля стіни. TL30 підходить для встановлення практично в будь-якому місці та дає вам необхідну гнучкість для зйомки у будь-якій ситуації.
 
Не залишає слідів
 
TL30 можна легко розмістити за об'єктом без попадання самого освітлювача в кадр, що дозволить отримати чисте тло та значно підвищить вашу ефективність. При зйомці зблизька ви можете вільно розміщувати джерела світла, щоб відзнятий матеріал не вимагав обробки - менше часу на редагування, більше часу на створення.
 
Бібліотека кольору
 
Регулюйте відтінок світла у трьох режимах RGB, CCT, HSI, щоб отримати до 36000+ кольорів, також підтримується розширене налаштування G/M та 13 світлових спецефектів з трьома налаштуваннями на кожен. Справжня веселка у вас у кишені.
 
 
Достовірна передача кольорів
 
Відповідає рейтингу CRI 97 та TLCI 99, забезпечує яскраве, природне світло та точну перенесення кольорів.
 
 
 

Godox TL30 RGB Tube Light - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Постійне студійне світло за вигідною ціною? Щоб швидко підібрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Постійне студійне світло Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Godox. З'явилися під час підбору Godox TL30 RGB Tube Light Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилання прийде в Слов'янське у мінімальні терміни.

Модель
TL30
Вбудована літієва батарея
3.6В/2900мАч/10.7Вт*ч
Мережевий адаптер
5В/2A (придбається окремо)
Вихідна потужність
макс. 8Вт
Діапазон кольорової температури
2700K~6500K
Діапазон яскравості світла
0% ~ 100%
Колірна гама RGB
0~360°
Освітленість, 100% (≈)
740
CRI (≈)
97
TLCI (≈)
99
Тривалість роботи (безперервно на повній потужності при 2700K або 6500K)
прибл. 60 хвилин
Способи управління
додаток для смартфона
Дальність дії Bluetooth
30 м
Робоча температура
-10~40°C
Розмір
42*300 мм
Вес нетто
0.3 кг
Діапазон частот BT
2402.0-2480.0 МГц
Макс. потужність сигналу
5 дБм