Godox SL100Bi LED 100W

Код товару: С000010858
Фото: Godox SL100Bi LED 100W

У наявності

Ціна: 8 845 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Godox SL100Bi - це постійне діодне світло загальною потужністю 100W, де до лампи розжарювання це 1000Вт, має змінну температуру від 2800К до 6500К. Наявність високого індексу кольору CRI 96 і TLCI 97 дозволяє освітлювачу відтворювати природні і точні кольори, значно економлячи ваш час і гроші на поствиробництві. При повній потужності освітлювач постійного світла видає 32 100 люкс на 1 метр, а наявність димера дозволяє плавно регулювати потужністю світла.
 
Дана модель студійного постійного світла має активну систему охолодження, що забезпечує максимально комфортну роботу без перерви.
Розробниками також було впроваджено наявність передачі 11 світлових спец ефектів, а саме: FX1 блискавка1, FX2 блискавка2, FX3 блискавка3, FX4 спалах, FX5 конференція, FX6 папарацій, FX7 телевізор, FX8 зламаної лампи, FX9 свічка, FX10 вогонь, FX10 вогонь самим надаючи вам більше творчих можливостей у фотографії чи відеозйомці. Керування цією функцією можна здійснювати через конпку та димер розташовані на задній частині освітлювача або через пульт дистанційного керування.
 
Вбудована бездротова система Godox 2.4GX дозволяє легко регулювати яскравість, налаштовувати групу та канал за наявності пульта дистанційного керування Godox RC-6 (купується додатково при необхідності). Це досить зручно, коли джерело світла встановлено у верхній точці і вам не доведеться постійно його опускати або підніматися до нього для зміни його потужності. Також відзначимо, що керувати можна і через додаток Godox Light, якому просто необхідно скачати на телефон і включити кнопку Bluetooth, розташовану на задній частині корпусу освітлювача.
Сталевий кронштейн у нижній частині моноблоку допоможе надійно закріпити на стійці та бічна ручка. У кронштейні передбачено отвір із рушієм для встановлення фотозонта. Наявність ручки на корпусі є зручним рішенням для підтримки освітлювача при куті нахилу або установки на стійку, підвісну систему або журавель.
 
Наявність байонета Bowens, втім як і у всіх моделей світла Godox, дозволить легко встановити від простих до стандартних та об'ємних насадок з контролю світла (рефлектор, тубус, фото зонтик, параболічні зонтики, софтбокси, стрипбоксті, октобокси та інше).
 
Постійний світло Godox SL100Bi призначений для виконання професійних завдань, більш високопродуктивний і довговічний, зберігаючи при цьому найкращі характеристики. Цей студійний освітлювач може використовуватись у телемовленні, кінематографії, онлайн-трансляціях, а також фото на фотоапарат та телефон та інших завдань.
 

Godox SL100Bi LED 100W - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Постійне студійне світло А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Постійне студійне світло з вигодами для бюджету Щоб запросто підібрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Постійне студійне світло Godox. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими брендами, наприклад Tolifo. Якщо виникли при купівлі Godox SL100Bi LED 100W Запитайте нашого менеджера. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Чернігові якомога швидше.

Потужність: 100Вт;
Тип світло: моноблок;
Колірна температура: 2800-6500К;
Індекс кольору CRI: ≥96;
Індекс телевізійного освітлення TLCI: ≥97;
Освітленість: 32100 Lux/м;
Регулювання яскравості: 10-100%;
Канали: 32;
Групи: 6 (A, B, C, D, E, F);
Бездротове керування: є через додаток Godox Light або за допомогою пульта RC-A6 (купується окремо)
Тип байонет: Bowens;
Робоча напруга: 100 - 240V AC;
Розміри освітлювача: 24,3 x 20,5 x 12,7 см;
Вага освітлювача: 1.6 кг.