Godox SZ150R Zoom RGB LED Video Light

Код товару: С000010547
Фото: Godox SZ150R Zoom RGB LED Video Light

У наявності

Ціна: 18 900 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Godox SZ150R - світлодіодне  постійне світло з фокусованою головою, плавним  регулюванням колірної температури від 2800°К до 6500°К та RGB режимом, який дозволяє використовувати будь-який колір освітлення. Призначений для використання у відеовиробництві, телемовленні та фотографії. Широкі можливості дозволяють використовувати цей освітлювач для створення короткометражних фільмів навіть за участю невеликої команди, що може значно підвищити ефективність вашої роботи. Байонет Bowens використовується для встановлення рефлектора, що входить в комплект, а також інших найрізноманітніших світлоформуючих аксесуарів, щоб легко домагатися бажаних світлових ефектів.

 

Повертаючи рукоятку регулювання зуму, ви можете змінити кут розсіювання променя з 20° до 65°, щоб отримати сфокусовану світлову пляму або широке розсіяне світло. Це заощадить ваш час та простір у студії, зосередьтеся на творчості, замість перерв на перестановку та переналаштування освітлювачів.

 

Освітлювач SZ150R підтримує режим HSI і дозволяє налаштовувати відтінок, насиченість та інтенсивність, надаючи вам доступ до 36 000 кольорів освітлення. Функція контролю балансу Зелений/Пурпурний дозволяє точно налаштувати тілесні тони, а також змішувати/узгоджувати різні джерела світла.

 

Щоб дати вам ще більше можливих сценаріїв освітлення, SZ150R має 13 попередньо встановлених кінематографічних світлових ефектів, таких як RGB цикл, феєрверк, швидка допомога і т.д.

 

Режим CCT пропонує широкий діапазон регулювання колірної температури від 2800K до 6500K з високими рейтингами CRI/TLCI 97/96, щоб відповідати навколишньому освітленню з вражаючою точністю. Відтінки шкіри виглядають приголомшливо і природно.

 

Чотири способи керування дозволяють регулювати параметри та контролювати освітлення у різних сценаріях використання, що максимально спрощує вашу роботу (пульт дистанційного керування купується окремо).

 

  

Завдяки режиму безшумної роботи SZ150R дозволяє користувачам зосередитися на контенті та не турбуватися через шумові перешкоди від освітлювальних приладів.

 

Вбудований у постійне світло SZ150R USB-порт використовується для оновлення прошивки, щоб мати швидкий доступ до останніх технологій освітлення в будь-який час і в будь-якому місці.

 

Освітлювач можна використовувати спільно з широким асортиментом світлоформуючих насадок з байонетом Bowens.

 

У комплект входить:

  • Освітлювач SZ150R - 1 шт.
  • Стандартний рефлектор  – 1 прим.
  • Сетовий адаптер  – 1 шт.
  • Кабель живлення  – 1 шт.
  • Станартний рефлектор  – 1 прим.
  • Захисна кришка лампи  – 1 шт.
  • Страхувальний трос  – 1 шт.
  • Кріплення з ремнем  – 1 шт.
  • Кліпса з ремнем  – 1 шт.
  • Посібник з експлуатації  – 1 шт.
  • Сумка – 1 шт.

Godox SZ150R Zoom RGB LED Video Light - на сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Постійне студійне світло або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Постійне студійне світло за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на вибір Постійне студійне світло, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox і Ви побачите список з Постійне студійне світло Godox. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Aputure. З'явилися під час замовлення Godox SZ150R Zoom RGB LED Video Light Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення заберіть у Кам'янець-Подільському максимально швидко.

Модель SZ150R
Джерело живлення 100-240 В змінного струму (50/60 Гц)
Потужність 150 Вт
Канал 32
Група 16 (A, B, C, D, E, F, 0-9)
колірна температура 2800K~6500K
Діапазон яскравості 0~100%
RGB діапазон 0–360°
100% освітленість (темна кімната, 1 м, з рефлектором) Центральна точка
Макс. кут розсіювання 19000 лк
мін. кут розсіювання 26000 лк
CRI (≈) 97
TLCI (≈)  96
Температура робочого середовища -10°C~40°C
Кількість спецефектів  37
Режимі Біколор режим / режим HSI / режим спецефектів
Зумування Кут розсіювання 20° ~ 65°
Способи управління Приложение для смартфона / 2.4G бездротове керування / DMX керування 
Радіус бездротового управління ≈ 50 м (пульт дистанційного керування RC-R9 купується окремо) 
Безшумний режим Так
Дисплей Кольоровий
Розміри 336*198.6*165 мм 
Вес нетто 2.65 кг (без рефлектора та захисної кришки)