Godox TL60 RGB Tube Light

Код товару: С000010549
Фото: Godox TL60 RGB Tube Light

У наявності

Ціна: 7 488 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Коли точний контроль кольору, зручний форм-фактор, бездротові режими та контроль є головними пріоритетами, Godox TL60 RGB Tube Light – це чудовий вибір. Освітлювач має вбудований літій-іонний акумулятор, який забезпечить вам дві години роботи та більше при живленні від мережі. При довжині 75 см та діаметрі 5 см його дуже легко монтувати або навіть кріпити монтажною стрічкою. Він має форму трубки, тому його зручно тримати в руках.

 

TL60  має широкий діапазон колірної температури від 2700 до 6500 K, щоб вирішити будь-яку проблему балансування з навколишнім освітленням, поєднувати з іншими приладами або просто для творчих рішень, а бібліотека імітації 40 фільтрів Rosco і Lee максимально розширює можливості для зйомки. Ще одним плюсом є режим RGB з контролем відтінку, насиченості та інтенсивності, який дає вам доступ до безлічі кольорів, що настроюються. Ще один бонус - бездротове керування на відстані до 50 м, через DMX, пульт дистанційного керування або через програму для смартфона з підтримкою 32 каналів та 6 груп по  Bluetooth або Wi-Fi . Освітлювач поставляється з адаптером живлення, кабелем постійного струму, кріпленням 1/4" та сумкою для перенесення.

 

 

Широкий діапазон кольорів CCT від 2700 до 6500K з високим рейтингом CRI/TLCI 96/98

 

Світло має режим RGB з контролем відтінку, насиченості та інтенсивності, що надає доступ до безлічі налаштованих кольорів. Є режим імітації 40 гелів фільтрів  Rosco і Lee .

Керуйте світлом за допомогою додаткового пульта дистанційного керування, DMX або програми для смартфону на відстані до 30 метрів за допомогою Bluetooth та до 50 метрів за використання  Wi-Fi . TL60 має 32 канали та 6 груп для широких можливостей дистанційного керування.

 

При довжині 75 см і діаметрі 5 см ви можете встановити його будь-де, непомітно заклеїти тейпом або зручно тримати в руці.

 

Вбудований аккумулятор забезпечить вам 2 години автономної роботи

Godox TL60 RGB Tube Light - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Постійне студійне світло з вигодами для бюджету Щоб правильно вибрати Постійне студійне світло, Скористайтеся навігацією. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Постійне студійне світло Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі компанії, наприклад Viltrox. Виникли при виборі Godox TL60 RGB Tube Light Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Харкові у стислі строки.

Модель TL60
Вбудований літієвий аккумулятор 14,4В/2600мА
Параметри мережного адаптера 20В 2.4А
Потужність макс. 18 Вт
Кількість каналів 32
Кількість груп 6 (A, B, C, D, E, F)
Регулювання кольорової температури 2700К~6500К
Регулювання яскравості 0% ~ 100%
Колірна гама RGB 0~360°
Освітленість (100%) 1500лк
Індекс CRI (≈) 96
Індекс TLCI (≈) 98
Час роботи від батареї (при повній потужності з температурою кольору 2700K або 6500K) близько 2 годин
Спосіб управління Приложение для смартфона (для Android та для iOS) / пульт дистанційного керування (2.4G) / DMX-керування 
Робоча температура -10°~40°C
Розміри ø48x750 мм
Вес нетто 0.73 кг