Godox CL10 RGB LED Webcasting Ambient Light

Код товару: С000010728
Фото: Godox CL10 RGB LED Webcasting Ambient Light

У наявності

Ціна: 2 300 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Якщо ви ведете свій відеоблог і хочете прикрасити студію або створити атмосферу, сприятливу для глядачів вашого каналу, використовуйте спеціально розроблений студійний освітлювач CL10 з світлодіодами RGB. Завдяки можливості вибору будь-якого з 36000 відтінків світіння та 39 встановлених спецефектів, освітлювач дозволяє повністю кастомізувати освітлення у вашій студії, щоб надати глядачам мальовниче зображення трансляції, скоротити трудовитрати та час на підготовку світлових приладів та просунутися на більш високий рівень.

 

Вбудовані функції регулювання кольору RGB та HSI пропонують на вибір 36000 кольорів, які можна гнучко та швидко налаштовувати залежно від завдання під час відео трансляції. Освітлювач CL10 допоможе користувачам створити унікальний особистий стиль, ефектно підсвітити фон або об'єкт зйомки і залучити передплатників.

 

39 встановлених ефектів імітують різні світлові сцени, щоб відповідати найсучаснішим вимогам користувача у вирішенні творчих завдань.

 

Підтримка дистанційного керування через додаток для смартфона та ІЧ-пульт забезпечують легкий та швидкий доступ до всіх налаштувань освітлювача.

 

Вбудований багатосекційний розсіювач тепла дозволяє захистити освітлювач від надмірного нагріву та продовжити його термін служби.

 

Завдяки роз'єму USB Type-C та можливості роботи від джерела живлення 5В/2А, освітлювач можна використовувати як у студії, підключивши його до мережі змінного струму за допомогою адаптера живлення, що входить до комплекту, так і поза студією, наприклад за допомогою зовнішнього акумулятора.

 

У комплект входить:

  • Світлодіодний освітлювач CL10
  • Знімна основа-підставка
  • USB-кабель 2м
  • Зарядний пристрій
  • ІЧ-пульт д/в

Godox CL10 RGB LED Webcasting Ambient Light - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Постійне студійне світло та інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Постійне студійне світло за прийнятною ціною? Щоб легко було підібрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Постійне студійне світло Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад NiceFoto. Якщо виникли під час підбору Godox CL10 RGB LED Webcasting Ambient Light Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлений товар можна отримати Мелітополі в швидкі терміни.

Модель CL10
Джерело живлення 5В/2А USB
Потужність 10 Вт
Діапазон RGB 0~360°
Діапазон кольорового тону (Hue) 0~360°
Діапазон насиченості 0~100%
100% макс. освітленість (зелений світло) ≈1100лк
Кут нахилу кронштейна 120°
Режимі бездротового керування Бездротовий пульт дистанційного керування. 
Відстань бездротового керування  15м
Кількість світлових спецефектів 39
Робоча температура -10°~40°C
Розміри 192*192*65мм
вага 270г