Mircopro EB-070 з патроном E27 55см

Код товару: С000006341
Фото: Mircopro EB-070 з патроном E27 55см

Нема в наявності

Ціна: 990 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Mircopro EB-070 (55 см) – універсальний октобокс, який застосовується для всіх типів зйомки: від портретної до групових сцен. Завдяки восьмикутній формі дає рівномірне та м'яке освітлення з добре розтушованими тінями, що надає зображенню об'єму. У комплекті розсіювач типу F5/F6.

Софтбокс підходить як до студійних патронних спалахів, так і джерел постійного флуоресцентного світла. Спочатку має кріплення до студійної стійки і патронний тримач на цоколь E27. Вся конструкція Mircopro EB-070 досить компактна і складається на зразок парасольки.

 

 

Mircopro EB-070 з патроном E27 55см - в каталозі АВС Фото. Якщо потрібно придбати Софтбокси або інші елементи фотототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Софтбокс за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Софтбокс, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Mircopro і Вам будуть запропоновані різні Софтбокси Mircopro. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Aputure. Виникли при підборі Mircopro EB-070 з патроном E27 55см Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення заберіть у Слов'янське в потрібні терміни.