Godox S2 Type для накамерних спалахів

Код товару: С000010574
Фото: Godox S2 Type для накамерних спалахів

У наявності

Ціна: 990 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     
 
Адаптер Godox S2-type для камерних вспишек дозволяє використовувати весь спектр модифікаторів світла з байонетним кріпленням Bowens, таких як стандартний 7' рефлектор, софтбокси, портретні тарелки, фотозонти, тубуси... За допомогою надійного кріплення адаптер встановлюється на студійну стійку з 16 мм. штифт-адаптер, що зберігає можливість контрольованого наклону і повороту спалаху.
Поворотно-роздвижний зажим підходить для накамерних вспишек, в тому числі і з круглими головами. Вони надійно підтримують спалах і в той же час виключають можливість появи царапін на корпусі спалаху.
 
Основні особливості Godox S-type:
- Невелика вага і компактність
- Підходить для вспишек різних розмірів, і з круглими головами
- Надійна фіксація
- Можливість установки фотозонта
 
 

Godox S2 Type для накамерних спалахів - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Софтбокси або інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Софтбокс за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Софтбокс, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Софтбокси Godox. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час підбору Godox S2 Type для накамерних спалахів Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна забрати в Мелітополі своєчасно.

Характеристики:
- Габарити упаковки 10 × 16 × 19 см
- Вес упаковки 0,66 кг