Mircopro EB-070 з патроном E27 55см

Код товару: С000006341
Фото: Mircopro EB-070 з патроном E27 55см

У наявності

Ціна: 990 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Mircopro EB-070 (55 см) – універсальний октобокс, який застосовується для всіх типів зйомки: від портретної до групових сцен. Завдяки восьмикутній формі дає рівномірне та м'яке освітлення з добре розтушованими тінями, що надає зображенню об'єму. У комплекті розсіювач типу F5/F6.

Софтбокс підходить як до студійних патронних спалахів, так і джерел постійного флуоресцентного світла. Спочатку має кріплення до студійної стійки і патронний тримач на цоколь E27. Вся конструкція Mircopro EB-070 досить компактна і складається на зразок парасольки.

 

 

Mircopro EB-070 з патроном E27 55см - на сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Софтбокси або інші аксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Софтбокс за прийнятною ціною? Щоб максимально просто підібрати Софтбокс, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Mircopro і перед вами будуть Софтбокси Mircopro. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Falcon. Якщо виникли під час підбору Mircopro EB-070 з патроном E27 55см Запитайте наших професіоналів. Замовлення можна забрати в Чернівцях в необхідні терміни.