Carl Zeiss Batis 2,8/135 E (E-Mount) (2136-695)

Код товару: С000007615
Фото: Carl Zeiss Batis 2,8/135 E (E-Mount) (2136-695)

У наявності

Ціна: 59 988 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Велика фокусна відстань, швидке автофокусування, оптична стабілізація зображення. Завдяки унікальній корекції всіх хроматичних аберацій, ZEISS Batis 2.8/135 є високоякісним телеоб'єктивом конструкції Apo Sonnar. Він стане оптимальним вибором для портретних зйомок на середніх дистанціях.

Удосконалена оптична схема об'єктива Apo Sonnar забезпечує дуже реалістичне зображення об'єкта зйомки. Оптичний стабілізатор зображення, швидке та точне автофокусування є гарантією отримання чітких знімків навіть в умовах недостатнього освітлення. Невелика глибина простору, що різко зображується, при максимально відкритій діафрагмі дозволяє творчо комбінувати перехід зони різкості і розфокусування, звертаючи увагу глядача на основний об'єкт фотографії.

Автофокусні об'єктиви ZEISS Batis розроблені спеціально для повнокадрових бездзеркальних системних камер Sony. Об'єктиви повністю сумісні з будь-якими камерами з байонетом E, мають захист від пилу та вологи, а також швидке та легке автофокусування. Інноваційний OLED-дисплей відображає відстань до об'єкта зйомки та глибину різкості, що дозволяє завжди ідеально налаштувати діапазон простору, що різко зображається. Результат: зображення по-справжньому вразять вас. Завдяки абсолютно новій конструкції світлосильні об'єктиви сімейства ZEISS Batis забезпечать ідеальну якість зображення.

Плавний та надійний автофокус

Конструкція системи автофокусування вимагає дуже точного переміщення певних груп лінз. Система фокусування об'єктивів ZEISS забезпечує надійний та плавний механізм автофокусування з найкращою якістю зображення.

Оптична стабілізація зображення

Оптична стабілізація забезпечує чіткі, незмащені зображення за умов поганого освітлення. У поєднанні із власною системою стабілізації камери переваги обох систем доповнюють одна одну. Крім того, ця функція мінімізує цифровий шум у зображенні, оскільки немає необхідності підвищувати ISO значення для компенсації поганих умов освітлення.

Універсальний повноформатний об'єктив

Продуктивний об'єктив для повноформатної бездзеркальної системи Sony відповідає найвищим вимогам. Незважаючи на компактну конструкцію, зображення відповідає очікуванням професійних фотографів.

Міцна та погодозахищена металева конструкція

Завдяки конструктивним заходам захисту від проникнення та бризок води об'єктив ідеально підходить для застосування у складних погодних умовах. У цьому він розрахований багато років інтенсивного використання.

Інноваційний OLED-дисплей

Вперше ви можете зчитувати на об'єктиві точні значення фокусної відстані та глибини різкості – інтуїтивно зрозуміло на OLED-дисплеї. Особливо в складних умовах освітлення – завжди гарантована чудова читаність.

Дизайн об'єктиву ZEISS Batis 2.8/135

Цей об'єктив із відносно невеликими поверхнями розділу повітря-скло був розроблений у компанії ZEISS доктором Людвігом Бертеле у 1930 році. На той момент він був високошвидкісним об'єктивом для 35 мм фотографії з апертурами до 1:1.5 і високою контрастністю завдяки ефективному зниженню розсіяного світла. Завдяки високій швидкості та контрастності об'єктив отримав свою назву, утворену зі слова “sun” (англ. “сонце”) – символу максимальної яскравості. Перераховані вище переваги досі можна виявити в сучасних об'єктивах, які використовуються для нормального та телефотографічного діапазонів, і конструкція оптичної системи яких базується на цій базовій моделі.

 

 

Carl Zeiss Batis 2,8/135 E (E-Mount) (2136-695) - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Carl Zeiss і перед вами будуть Об'єктиви Carl Zeiss. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Viltrox. З'явилися під час замовлення Carl Zeiss Batis 2,8/135 E (E-Mount) (2136-695) Запитайте наших менеджерів. Товар можна отримати в Дніпрі якомога швидше.

 

Фокусна відстань 135 mm
 

Максимальна діафрагма

f/2.8
 

Мінімальна діафрагма

f/22
 

Діапазон фокусування

0,87 m (2.9 ft) – ∞
 

Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)

14 / 11
 

Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)

18 ° / 15 ° / 10 °
 

Покриття при мінімальній дистанції фокусування

125 x 185 мм
 

Діаметр та крок різьблення для фільтра

M67 x 0.75
 

Максимальний діаметр/довжина об'єктива

Діаметр кільця фокусування 81 mm
Довжина (з кришкою об'єктива) 133 mm
Довжина (без кришки об'єктива) 120 mm
 

Вага

614 g
 

Байонет

Sony E-Mount*
 

Гарантія

Офіційна гарантія в Україні ZEISS AG – 3 роки.