Carl Zeiss Batis 2,8/18 E (E-Mount) (2136-691)

Код товару: С000007616
Фото: Carl Zeiss Batis 2,8/18 E (E-Mount) (2136-691)

У наявності

Ціна: 52 796 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Суперширококутний об'єктив, що відкриває нову еру

Дуже великий кут поля зору це суперширококутний об'єктив ідеально підходить для креативних знімків з незвичайних перспектив. Незмінно чудова якість зображень, у тому числі по краях, роблять цей об'єктив ідеальним вибором, наприклад, для зйомки пейзажів, зоряного неба та архітектури.

Автофокусні об'єктиви ZEISS Batis розроблені спеціально для повнокадрових бездзеркальних системних камер Sony. Об'єктиви повністю сумісні з будь-якими камерами з байонетом E і мають не тільки швидкий і тихий автофокус, але й захист від пилу та бризок води. Для творчої фотографії інноваційний OLED-дисплей відображає відстань і глибину різкості, що дозволяє ідеально налаштувати діапазон фокусування. Результат: зображення по-справжньому вразять вас. Завдяки новітній конструкції високошвидкісні об'єктиви сімейства ZEISS Batis забезпечать ідеальну якість зображення.

Плавний та надійний автофокус
Конструкція системи автофокусування потребує вкрай точного переміщення певних груп лінз. Система фокусування об'єктивів ZEISS забезпечує надійний та плавний механізм автофокусування з найкращою якістю зображення.

Універсальний повноформатний об'єктив
Продуктивний об'єктив для повноформатної бездзеркальної системи Sony відповідає найвищим вимогам. Незважаючи на компактну конструкцію, зображення відповідає очікуванням професійних фотографів.

Чудова роздільна здатність і високий контраст
Насичені, природні кольори дуже важливі для створення враження, що надовго зберігається в пам'яті. Однак розсіяне світло в об'єктиві призводить до висвітлення зображення, що особливо помітно на затінених ділянках. Контрастність зображення знижується, знімок виходить тьмяним та знебарвленим. Тому ZEISS поєднує різні спеціально розроблені технології, що зменшують небажане розсіяне світло.

Міцна та погодозахищена металева конструкція
Завдяки конструктивним заходам захисту від проникнення та бризок води об'єктив ідеально підходить для застосування у складних погодних умовах. У цьому він розрахований багато років інтенсивного використання.

Інноваційний OLED-дисплей
Вперше ви можете зчитувати на об'єктиві точні значення фокусної відстані та глибини різкості – інтуїтивно зрозуміло на OLED-дисплеї. Особливо в складних умовах освітлення – завжди гарантована чудова читаність.

Всі об'єктиви ZEISS E-mount мають групу електричних контактів і мікропроцесор CPU, що дозволяє використовувати їх з усіма сучасними фотокамерами Sony NEX, Sony Alpha c E-mount, а також відеокамерами з байонетним кріпленням E-mount.

 

Carl Zeiss Batis 2,8/18 E (E-Mount) (2136-691) - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Об'єктив на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Carl Zeiss і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Carl Zeiss. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sigma. З'явилися при виборі Carl Zeiss Batis 2,8/18 E (E-Mount) (2136-691) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилання прийде в Ужгород якомога швидше.

 

Фокусна відстань 18 мм
 

Максимальна діафрагма

f/22
 

Мінімальна діафрагма

f/2.8 –
 

Діапазон фокусування

0,25 м
 

Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)

11 / 10
 

Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)

99 ° / 90 ° / 67 °
 

Покриття при мінімальній дистанції фокусування

0,17 м
 

Діаметр та крок різьблення для фільтра

M77 x 0.75
 

Максимальний діаметр/довжина об'єктива

10 х 80 мм
 

Вага

330 г
 

Байонет

Sony E-Mount
 

Сумісність

Full Frame
 

Гарантія

Офіційна гарантія в Україні ZEISS AG – 3 роки.