Sigma AF 35mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

Код товару: С000010537
Фото: Sigma AF 35mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

У наявності

Ціна: 29 680 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Класичний ширококутний об'єктив, оновлений для повнокадрових бездзеркальних систем Sony з байонетом E, 35mm f/1.4 DG DN від Sigma - це об'єктив серії Art, що відрізняється удосконаленим та оновленим оптичним дизайном, гладким профілем та яскравим дизайном. Максимальна діафрагма f/1,4 дозволяє працювати в умовах низького освітлення, а також забезпечує покращений контроль глибини різкості для досягнення ефектів малої глибини різкості. Оптична схема включає два елементи SLD із спеціальною низькою дисперсією, один із наднизькою дисперсією ELD та один елемент із низькою дисперсією FLD. Він також включає два асферичні елементи і елементи з високим показником заломлення для досягнення помітного ступеня ясності і різкості з добре контрольованими спотвореннями і абераціями. Крім того,

Балансування оптики – це вишуканий зовнішній дизайн, який має фізичне кільце діафрагми, яке можна вимкнути або заблокувати, а також спеціальний перемикач режиму фокусування та кнопку AFL для інтуїтивного та тактильного керування. Для автофокусування використовується кроковий двигун, який зберігає легкий та компактний дизайн, забезпечуючи швидке та майже безшумне фокусування як для фото, так і для відео додатків. Крім того, об'єктив оснащений 11-пелюстковою закругленою діафрагмою для плавного боці, а корпус об'єктива захищений від атмосферних впливів, що дозволяє працювати у несприятливих умовах.
 
 

Sigma AF 35mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. З асортименту підберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sigma. Як бачите, вибір максимально спрощений. Не варто сумніватися як товари. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Laowa. Якщо виникли під час вибору Sigma AF 35mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) Запитайте наших професіоналів. Фототовари можна отримати в Дніпропетровське своєчасно.

Фокусна відстань
35 мм
Максимальна діафрагма
f/1,4
Мінімальна діафрагма
f/16
Кріплення об'єктиву
Sony E
Сумісність форматів
Повнокадровий
Кут огляду
63,4 °
Мінімальна відстань фокусування
30 см
Коефіцієнт відтворення макросу
1: 5,4
Оптичний дизайн
15 елементів у 11 групах
Пелюстки діафрагми
11, закруглені
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
Ні
Розмір фільтра
67 мм (передній)
Розміри (ø x L)
75,5 x 111,5 мм
Вага
640 гр