Tokina AT-X PRO14-20mm f/2 (Nikon) (ATXAF140DXN)

Код товару: С000007671
Фото: Tokina AT-X PRO14-20mm f/2 (Nikon) (ATXAF140DXN)

У наявності

Ціна: 15 000 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Особливості:
- Висока світлосила F2 на всьому діапазоні фокусних відстаней;
- швидкий та безшумний мотор фокусування;
- виправлений оптичні спотворення та висока різкість по всьому полю кадру;
- надійна конструкція, вологозахист.

Зум-об'єктив із світлосилою F2.0.  Висока світлосила F2.0 дає змогу вести зйомку навіть на наднизьких значеннях світлочутливості ISO64 та ISO100. Максимальна діафрагма f/2.0 забезпечує гарне розмиття фону і дає більше можливостей під час зйомки в умовах обмеженого освітлення, а також в астрофотографія.

 

Мультипросвітлення. Нова формула багатошарового просвітлення лінз передньої групи дозволяє ефективно усувати відблиски та двоїння, які можуть виникати через заломлення світла.

 

Асферичні та супернизкодисперсні лінзи. У конструкції використані асферичні лінзи (2 скляні елементи та 1 гібридний P-MO), які дозволяють досягти чудового контрасту та різкості зображення по всій області кадру, а також пригнічують сферичні аберації. Завдяки 3 супернизкодисперсійним елементам ("FK01" та "FK03") знижуються хроматичні аберації.

 

Перемикання фокусу одним дотиком. Ексклюзивний механізм Tokina для перемикання фокусу одним дотиком (One Touch Focus Clutch) дозволяє фотографу перемикатися між автоматичним і ручним фокусуванням, просто переклацуючи кільце фокусування назад і вперед для перемикання між режимами фокусування.

 

Компактність. Незважаючи на те, що об'єктив має постійну світлосилу F2.0 на всьому діапазоні фокусних відстаней, розробникам вдалося зробити об'єктив досить компактним. Об'єктив дозволяє використовувати світлофільтри з діаметром різьблення 82 мм.

 

Вологозахист. Кріплення до байонета камери оснащене спеціальною прогумованою прокладкою, що забезпечує більш щільне з'єднання, що також не дозволяє проникати вологи через з'єднання.

Tokina AT-X PRO14-20mm f/2 (Nikon) (ATXAF140DXN) - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за економною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Tokina і перед вами будуть Об'єктиви Tokina. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Fujifilm. З'явилися під час підбору Tokina AT-X PRO14-20mm f/2 (Nikon) (ATXAF140DXN) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення можна забрати в Бердянське якомога швидше.

Артикул виробника ATXAF140DXN
Об'єктив для Для дзеркальних фотоапаратів
Тип об'єктиву Зі змінною фокусною відстанню (зум)
Байонет об'єктиву Nikon
Призначення об'єктива Ширококутні зум-об'єктиви
Фокусна відстань 14-20mm (еквівалент 21-30mm)
Автоматичне фокусування Так
Режим макрозйомки Ні
Діаметр фільтра 82 мм
Конструкція 13 елементів у 11 групах
Число пелюсток діафрагми 9
Мінімальна діафрагма f/22
Максимальна діафрагма f/2
Мінімальна дистанція фокусування 0.28 м
Стабілізація зображення Ні
Комплектація Об'єктив, бленда BH-821
Розміри 89 х 106 мм
Колір Чорний
Країна виробництва Японія
Країна реєстрації бренду Японія
Вага 725 г