Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм

Код товару: С000007841
Фото: Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм

У наявності

Ціна: 2 189 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Універсальна насадка на рефлектор Barn Door Rime Lite, часто звана «шторки», призначена для більш точного управління світловим потоком і воплощення різних творчих задумів фотографа.
 
 Цей аксесуар необхідний кожному, хто користується рефлекторами прямого світла. 
 
Шторки можуть бути встановлені на рефлекторах будь-якого виробника з відповідним діаметром.
 
 Шторки Rime Lite Barn Door випускаються в двох розмірах для рефлекторів з діаметром 165 мм і 210 мм, і мають кріплення для кольорових світлофільтрів. 
 
Користуються рефлекторами Rime Lite Standard і Medium.
 

Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Насадки на студійне світло або інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Насадка за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Насадка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Rime Lite І Ви побачите перелік з Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при купівлі Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Транспортуємо продукцію в Черкасах у стислі строки.

Назва Насадка для рефлектора
Бренд Rime Lite
Тип Шторкі
Модель BD 4200
Діаметр (мм) 210 мм
Сумiснiсть рефлектор Середній
Гарантія (мес) 12