Arsenal 70 х 100 см с сотами

Код товару: С000008223
Фото: Arsenal 70 х 100 см с сотами

У наявності

Ціна: 1 680 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокс Arsenal 70 х 100 см із сотами/ARS  застосовується для створення м'якого освітлення предмета або моделі зйомки.
 
Розмір цієї моделі 70 х 100 см, застосовується для зйомки поясних та ростових та групових портретів, а також може використовуватись для предметної зйомки.
 
Внутрішня поверхня покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає та направляє світло. Також софтбокс має два розсіювачі, тому пом'якшення відбувається у два етапи. У разі потреби створити більш жорстке світло, один із розсіювачів можна прибрати.
 
Байонет та спиці виготовлені з металу, а чаша із термостійкого нейлону, завдяки чому софтбокс можна застосовувати зі студійним світлом великої потужності.
 

Arsenal 70 х 100 см с сотами - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Софтбокси А також інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Софтбокс за низькою ціною? Щоб легко підібрати Софтбокс, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Arsenal І Ви побачите перелік з Софтбокси Arsenal. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Godox. З'явилися під час замовлення Arsenal 70 х 100 см с сотами Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототехніку отримаєте Білій Церкві в необхідні терміни.

  • Розмір: 70 х 100 см