Arsenal 75х150 см

Код товару: 17070
Фото: Arsenal 75х150 см

У наявності

Ціна: 3 943 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокси Arsenal – ідеальне рішення для створення м'якого освітлення моделі чи предмета зйомки. Розмір 75x150 см застосовується для зйомки поясних і ростових та групових портретів, а також може бути використаний для зйомки великих предметів.
Внутрішня поверхня софтбоксу покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає та направляє світло. Софтбокс має два розсіювачі, тому пом'якшення відбувається у два етапи. При необхідності отримати більш жорстке світло, один із розсіювачів можна прибрати.
Спиці та байонет виконані з металу, а чаша софтбоксу – з термостійкого нейлону, завдяки чому він може бути використаний із студійним світлом великої потужності.

 

Комплектація:
Байонетний адаптер Arsenal/Bowens – 1 шт.
Спиці каркасу – 4 шт.
Чаша рефлектора – 1 шт.
Внутрішній дифузор – 1 шт.
Зовнішній дифузор – 1 шт.
Сумка для перенесення – 1 шт.

 

Arsenal 75х150 см - на сайті abcphoto. Якщо потрібно купити Софтбокси А також інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Софтбокс за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою. Введіть: Arsenal і перед вами з'явиться Софтбокси Arsenal. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Power Plant. Виникли при замовленні Arsenal 75х150 см Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення можна отримати Львові своєчасно.