Godox Постоянный свет Godox TL-4 (без ламп)

Код товару: С000008207
Фото: Godox Постоянный свет Godox TL-4 (без ламп)

Нема в наявності

Ціна: 700 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Постоянный свет Godox-Pioneer TL-4 (4х36W) прекрасно подходит для видеосъемки, фотосъемки ,а также телевизионных съёмок.
Устанавливать можно по одной лампе, от одной до четырех, отключение также по одной лампе.
 
Для данной модели подходят различные софтбоксы с байонетом Bowens. Используется изделие с: четырьмя лампами E27 / 36W (лампы в комплект не входят).

Godox Постоянный свет Godox TL-4 (без ламп) - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Постійне студійне світло фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн магазин АВС Фото. Виберіть із каталогу Постійне студійне світло на вигідних умовах. Щоб не витрачати час на вибір Постійне студійне світло, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Постійне студійне світло Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не сумніватися як товар. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Weifeng. Виникли при покупці Godox Постоянный свет Godox TL-4 (без ламп) Запитайте наших менеджерів. Посилання прийде в Хмельницькому у стислі строки.

  • Цветовая температура флуоресцентнтых осветителей 5400 К (+/- 200)