Mircopro EX-200LED

Код товару: С000009957
Фото: Mircopro EX-200LED

Нема в наявності

Ціна: 15 408 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Постійне студійне світло Mircopro EX-200LED - це флагман серед постійних студійних освітлювачів, призначений для професійної фото- та відеозйомки. Освітлювач має потужність 200W, що еквівалентно потужності галогенної лампи 2000Вт!
 
Світлодіод має високий індекс видачі світла CRI>,95% і при такій великій потужності практично не виділяє тепла, включається відразу, без розігріву, дає постійну світлову температуру (5500К), близьку до денного світла та світла спалахів накамерних. Подібні якості лампи особливо важливі під час відеозйомки.
 
На задній панелі освітлювача знаходиться цифрове табло, на якому відображається потужність, так само можна запрограмувати канал і групу для приділеного керування через радіопередавач Mircopro EX-801С, а також там плавний димер-регулятор, потужності світлового потоку від 17% до 100% (1 ,0-6,0)
 
Mircopro EX-200LED укомплектований стандартним рефлектором, має стандартний байонет Bowens, що дозволить Вам використовувати всі існуючі софтбокси та відбивачі, має кріплення з зонтом для зонтика. Встановлюється освітлювач на будь-які стійки і є чудовим енергозберігаючим професійним джерелом світла, який може стати відмінним доповненням до існуючої студії або самостійним рішенням освітлення для фото-відео. Завдяки великій потужності освітлювач здатний поступово висвітлити навіть великі софтбокси (наприклад, октагон 200см).
 
При зміні потужності джерело зберігає стабільну світлову температуру. Для охолодження використовують потужні алюмінієві радіатори із вбудованим вентилятором, який працює дуже тихо.
 
Комплектація:
- Джерело Mircopro EX-200LED
- Стандартний рефлектор,
- Кабель живлення (4м),
- Захисний колпак на байонет (для транспортування)
- Інструкція
 

Mircopro EX-200LED - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Постійне студійне світло або інші аксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Постійне студійне світло з хорошими знижками. Щоб точно підібрати Постійне студійне світло, за допомогою зручної навігації. Введіть: Mircopro і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло Mircopro. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не думати про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Aputure. Якщо з'явилися при купівлі Mircopro EX-200LED Запитайте наших професіоналів. Надсилання проводиться в Кам'янець-Подільському у стислі строки.

Характеристики Mircopro EX-200LED:
 
Тип: LED моноблоки
Байонет спалаху: Bowens (Mircopro, Arsenal, Menik, Godox, Hyundae Photonics, Rime Lite, Visico)
Максимальна потужність: 200 Вт
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m): 28000 Lux/1m
Налаштування потужності: плавне в діапазоні 17% ~ 100%
Температура кольору: 5500K
Індекс кольору (CRI): >, 95%
Питання: AC 100-240V 50-60Hz
Сірий колір
Країна реєстрації бренду: Китай
Вес: 3,1 кг