Godox FV200 LED HSS

Код товару: С000010027
Фото: Godox FV200 LED HSS

Нема в наявності

Ціна: 14 447 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Godox FV200 поєднує функції постійного світла потужністю 200 Вт та імпульсного спалаху з режимом високошвидкісної синхронізації HSS до 1/8000 с. Велика потужність і байонет Bowens зможе реалізовувати різні творчі задуми фотографів. Може також використовуватися як джерело постійного світла з 8 режимами світлових спецефектів для відеозйомки. Підходить як для універсальних комерційних фото/відеостудій, так і для використання в домашніх умовах.

Невелика за площею LED-матриця Ø30 мм під захисним склом формує рівномірну круглу світлову пляму. Забезпечує світловий потік у режимі постійного та імпульсного світла з однаково високим рівнем кольору (CRI>96) та постійною колірною температурою 5600 ± 200 К. Яскравість у режимі спалаху в чотири рази перевищує яскравість світлового пучка постійного світла. В умовах зберігання та транспортування освітлювача матриця закривається захисним ковпаком. Функція високошвидкісної синхронізації HSS з 8 тривалими імпульсами в секунду та вихідною потужністю 1/2 дозволяє робити знімки з витримкою 1/8000 с. У звичайному режимі тривалих імпульсів понад десять.

 

Вихідна потужність відображається у вигляді простого або десяткового дробу та регулюється в діапазоні 1/16–1/1 (6.0–10.0). Яскравість світла лампи, що моделює, регулюється в діапазоні від 5 до 100%. У режимі джерела постійного світла потужність регулюється плавно від 0 до 100% з кроком 1%. Вісім вбудованих світлових режимів імітують різні спецефекти: 3 режими Flash (блимає світло), 3 режими Storm (гроза), TV (телевізор), Broken bulb (миготлива лампа).

 

Освітлювач сумісний зі світлоформуючими насадками з байонетом Bowens – софтбоксами, шторками, рефлекторами, конусами. У комплект входить стандартний рефлектор із фактурною сріблястою внутрішньою поверхнею. Насадка фіксується в байонеті легким поворотом за годинниковою стрілкою та звільняється за допомогою металевої кнопки-фіксатора та повороту проти годинникової стрілки. З тильного боку освітлювача розташована панель керування із цифровим РК-дисплеєм. На панелі знаходяться два регулятори, що використовуються також як кнопки, 4 кнопки перемикання режимів, тумблер живлення та синхророз'єм. Там же на панелі розташований роз'єм для кріплення кабелю живлення з довжиною шнура 5 м. На контрастному чорно-білому (білі символи на чорному тлі) РК-дисплеї розміром 50х35 мм відображаються вибрані режими та встановлені значення.

 

З освітлювачем сумісний пульт дистанційного керування Godox RC-A6  (продається окремо) , що працює на частоті 2.4 ГГц (16 груп та 32 канали). Пульт керування допомагає на відстані регулювати потужність яскравості світлового потоку та задавати світлові спецефекти у режимі постійного джерела світла. Живиться від двох батарейок ААА (у комплект не входять). Вбудована система бездротового керування Godox X 2.4G освітлювача У режимі спалаху дає можливість вести зйомку з використанням пультів-радіосинхронізаторів серій XPro, X2 та XT32, які купуються окремо. Приймач Godox 2.4G (система X) сумісний з камерами Canon, Nikon, Sony, Fuji, Panasonic, Olympus та Pentax.

 

 

Міцний ергономічний товстостінний корпус освітлювача виготовлений із металу. Усередині корпусу розташовуються електронні елементи керування та потужний малошумний вентилятор. Вбудований вентилятор, повітрозабірник та вентиляційні відверстия, що знаходяться по всьому периметру корпусу, забезпечують ефективне тепловідведення, що особливо важливо при тривалій фото- або відеозйомці. Корпус обладнаний рукояткою для перенесення пристрою та регулювання кута нахилу освітлювача на стійці. З боків корпусу прикріплень U-подібний кронштейн-ліра з плавним регулюванням кута нахилу освітлювача та фіксацією винтом із великою ручкою. Внизу на корпусі передбачено металевий тримач зонтика із металевим винтом-фіксатором.Кронштейн-ліра може кріпитися на стійку зі стандартним шпиготом 5/8” у вертикальному або горизонтальному положенні та фіксуватись винтом.

Godox FV200 LED HSS - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин abcphoto. З каталогу виберіть Постійне студійне світло за ринковими розцінками? Щоб правильно вибрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і перед вами будуть Постійне студійне світло Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при купівлі Godox FV200 LED HSS Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилання прийде в Чернігові в потрібні терміни.

Потужність: 20 0 Вт
Освітленість: (100%, 1 м) 74000 люкс
Колірна температура: 5600±200К
Індекс кольору: CRI ≥96 /  TLCI ≥97
Регулювання потужності (постійне світло): 0-100%
Регулювання потужності (спалах): 1/16–1/1 (6.0–10.0)
Дистанційне керування: 2,4 ГГц
Високошвидкісна синхронізація: до 1/8000 с (HSS)
Живлення: 100-240 В, 50/60 Гц
Температура експлуатації: від -10 до +40°С
Габаритні розміри: 36,7х20х16 см
Маса: 3,24 кг