Godox ML60 LED 60W (ML60)

Код товару: С000010030
Фото: Godox ML60 LED 60W (ML60)

У наявності

Ціна: 6 950 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Якщо ви шукаєте джерело яскравого постійного світла, але сумніваєтеся через їх зазвичай немаленькі розміри, якщо вам потрібен портативний і простий в установці освітлювач для зйомки об'єктів, що швидко рухаються, якщо вам потрібне професійне світло, яке можна використовувати як в приміщенні, так і на вулиці , Godox пропонує вам оптимальне світлове рішення – світлодіодний освітлювач ML60. Це світлодіодне джерело світла потужністю 60 Вт зі збалансованою по денному світлу колірною температурою буде зручним у будь-якій ситуації, коли потрібен потужний і портативний освітлювач. Тепер, коли у вашому розпорядженні такі професійні можливості ваш творчий потенціал буде розкритий.

 

Godox ML60 поєднує в собі портативність та потужність. Він невеликий за розміром, але безкомпромісний у продуктивності. При вазі всього 0,77 кг (без рукоятки та рефлектора), а також вражаюче компактних розмірах, ML60 зручний у використанні, перенесенні та зберіганні. Завдяки високим показникам CRI та TLCI, ML60 забезпечує яскраве природне світло та точну перенесення кольорів.

 

Маючи 8 встановлених ефектів освітлення, ви можете імітувати ефекти блискавки, спалаху, конференції, папараці, телевізора та зламаної лампи для досягнення творчих цілей.

 

ML60 сумісний з усіма модифікаторами з байонетом Godox, які дозволять надати світловому пучку потрібну форму та якість. При використанні освітлювача з адаптером S2 (купується окремо) ви отримаєте доступ до всіх світлоформуючих аксесуарів з байонетом Bowens, відкриваючи ще більше можливостей.

 

Дружній інтерфейс панелі керування дозволяє легко настроювати параметри. Ви також можете керувати освітлювачем за допомогою пульта дистанційного керування RC-A6 (придбається окремо) використовуючи 16 груп, 32 канали та 99 ідентифікаторів.

 

Надтихий вентилятор, вбудований у ML60, виробляє незначний рівень шуму під час роботи. Освітлювач ідеально підходить для роботи в ситуаціях, коли потрібно зберігати тишу, тому що ви можете увімкнути безшумний режим, щоб усунути небажаний шум під час використання.

 

Освітлювач живиться від адаптера змінного струму або від двох батарей NP-F970 (придбаються окремо), ML60 є оптимальним для різних умов використання - як у студії, так і на виїзді. Тепер ви завжди будете готові висвітлювати свої об'єкти цим приголомшливим світлом, яке можна брати з собою будь-куди, навіть на зйомку рухомих об'єктів.

 

  

Комплектація:

Світлодіодний освітлювач ML60 x1
Рукоятка x1
Батарейний адаптер BC60 x1
Мережевий адаптер x1
Утримувач мережевого адаптера x1
рефлектор x1
Кришка лампи x1
Кабель живлення змінного струму 5м x1
Кабель живлення постійного струму 1,5м x1
Кабель живлення постійного струму 0,2м x1
Застібка x1
Кліпса x1
Сумка x1

Godox ML60 LED 60W (ML60) - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Постійне студійне світло або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Постійне студійне світло за економною ціною? Щоб максимально просто підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Godox і Вам будуть показані всі Постійне студійне світло Godox. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад MyGear. Якщо виникли під час підбору Godox ML60 LED 60W (ML60) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Вінниці без затримок.

Живлення від мережевого адаптера: 16,8В/4,2А
Потужність макс.: 60Вт
Канали: 32
Групи: 16 (A, B, C, D, E, F, 0 ~ 9)
Температура кольорів: 5600K±200K
Регулювання яскравості: 0% ~ 100%
Яскравість (100%, зі стандартним рефлектором): ≈69000лк (0,5 м)
Індекс кольору: CRI ≈96 / TLCI ≈97
Робоча температура: -10°C~40°C
Вага: 0.77кг (без рукоятки та рефлектора)
Розміри: 145х88х88мм (без рукоятки та рефлектора)