Godox SL200IIIBI Bi-Color LED Video Light

Код товару: С000011561
Фото: Godox SL200IIIBI Bi-Color LED Video Light

У наявності

Ціна: 20 500 20 000 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Представляємо оновлену серію освітлювачів Godox SL 200III Bi, яка забезпечує чудову якість і продуктивність. Нова серія оснащена функцією управління за допомогою мобільного додатку Godox Light, що забезпечує більшу гнучкість на знімальному майданчику і ідеально підходить для професійних фотостудій, прямих трансляцій та інших видів зйомки.

 

Освітлювач Godox SL 200III Bi формує світлову пляму з вражаючою освітленістю, особливо з рефлектором, що входить до комплекту, забезпечуючи високу ефективність на виході. Плавне регулювання яскравості від 0% до 100% дає змогу точно і гнучко керувати освітленням, щоб домогтися саме того результату, який ви хочете отримати.

 

Біколорна версія SL200III Bi дає змогу регулювати колірну температуру 2800K - 5600K, щоб відповідати навколишньому оточенню або іншим освітлювальним приладам на знімальному майданчику, без необхідності використання кольорових фільтрів.
 
Крім інтуїтивно зрозумілої панелі управління і підтримки пульта RC-R9, всі параметри освітлювача SLIII можна контролювати за допомогою застосунку Godox Light, завдяки чому навіть найскладніша координація на майданчику буде завжди у ваших руках.
Завдяки високому рейтингу CRI/TLCI 96/97, освітлені за допомогою SLIII об'єкти мають природний і реалістичний вигляд, що значно економить ваш час на постобробку.
 
 
Завдяки вбудованим кінематографічним світловим ефектам SL200 III Bi дає змогу моделювати різні художні сценарії освітлення на знімальному майданчику та надає більше творчих можливостей.
 
Увімкніть безшумний режим, щоб вимкнути вентилятор і виключити сторонній шум для завдань, що вимагають особливої уваги до звуку.
Поворотний U-подібний кронштейн забезпечує високу гнучкість монтажу і може встановлюватися на більшість студійних стійок. Ви можете легко направити світло під будь-яким кутом так, як цього вимагає сюжет.
 
 
 
 

Godox SL200IIIBI Bi-Color LED Video Light - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Постійне студійне світло А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог АВС Фото. З каталогу підберіть Постійне студійне світло за вигідною ціною? Щоб максимально просто підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Вся фототехніка з нашого каталогу виробляють відомі фірми, наприклад Tolifo. Якщо з'явилися при підборі Godox SL200IIIBI Bi-Color LED Video Light Питання можна задати нашим фахівцям. Товар можна отримати в Запоріжжі в швидкі терміни.

Артикул виробника SL200IIIBi
Тип LED моноблоки
Байонет Bowens (Mircopro, Arsenal, Menik, Godox*не все, Hyundae Photonics, Rime Lite, Visico)
Тип світла Жорстке світло
Максимальна потужність 200 Вт
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m) 95 400
Налаштування потужності 1 - 100%
Температура кольору 2800-6500K
Індекс передачі кольору (CRI) CRI 96
Розміри 199 x 311 x 295 мм
Живлення Від мережі 220 В
Країна реєстрації бренду Китай
Комплектація

- Освітлювач SL200III Bi ×1
- Захисна кришка ×1
- Рефлектор із кріпленням Bowens ×1
- Кабель живлення ×1

Вага 3,25 кг