Godox LC500R LED RGB Light Stick

Код товару: С000010543
Фото: Godox LC500R LED RGB Light Stick

У наявності

Ціна: 7 500 7 372 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Godox LC500R – це постійне світлодіодне світло меч має все, що вам подобалося у його попереднику Godox LC500, а також додатковий режим RGB та функцію світлових спецефектів FX – для ще більшої свободи вашої творчості.
 
Загальна потужність світла 23W (до лампи розжарювання 230Вт), потік світла з одного метра дорівнює 5800 Люм, індекс передачі кольору CRI ≥96 та індекс телевізійного освітлення TLCI ≥97, що забезпечує правильну передачу кольору предмету зйомки. Режим RGB – це можливість передавати вашим кадрам інші кольори, що вибираються з палітри кольорової моделі.

Також розробниками було впроваджено 14 видів вбудованих світлових ефектів Fx, що містять 39 різних передустановок для художнього використання у фотографії, кіно- та відеовиробництві, а також для відеоблогінгу. Вони являють собою ефекти: спалахи, лазери, молнии, зламаної лампи, ТБ, свічки, вогню, поліція, пожежної, швидкої допомоги, кольоромузыки, SoS.

Крім режиму RGB, джерело постійного світла Godox LC500R також має режим CCT для точного регулювання кольорової температури від 2500K до 8500K.
Наявність шторок дозволяє керувати потоком світла, це досить зручно для роботи у будь-яких знімальних локаціях та поставлених завданнях.
У комплект поставки включений пульт дистанційного керування, що дозволяє на відстані керувати всіма налаштуваннями даного освітлювача.
Легкий освітлювач має широку рукоятку та ідеально підходить для утримування в руці, одразу видно, куди падає світло. На торцях даної моделі знаходяться відчинки з різьбленням 1/4" - 20UNC для встановлення на нахилий кронштейн, штатив або освітлювальну стійку, забезпечуючи різні можливості розміщення світла.
Застосовуючи кілька освітлювачів Godox LC500R у професійному відеовиробництві, у такому як кінематографічні інтерв'ю, комерційні чи документальні фільми, більше не буде складно створювати професійні освітлювальні установки, щоби підкреслити найкращі сторони об'єкта зйомки.
 
     
 
 
 

Godox LC500R LED RGB Light Stick - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Постійне студійне світло А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Постійне студійне світло за низькою ціною? Щоб запросто підібрати Постійне студійне світло, за допомогою навігації. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Постійне студійне світло Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Falcon. Якщо з'явилися при виборі Godox LC500R LED RGB Light Stick Запитайте наших професійних менеджерів. Товари заберіть в Тернополі найшвидше.

Матеріал: пластик;
Потужність: 23W (до лампи розжарювання 230 Вт);
Світловий поток на повній потужності: 5800 LUX;
Температура кольору: 3300-5600K;
Режим RBG (перемикання в різні кольори): є;
Color Rendering Index: CRI>96%;
Індекс телевізійного освітлення TLCI: ≥97;
Кут розсіювання: 120°;
Регулювання потужності: 10-100%;
Канали: 32;
Групи: 6 (A, B, C, D, E, F);
Питання: DV 12V;
Місткість аккумулятора: 2600 mAh/14.8V;
Напруга: DC7.4V2.0A AC100-240V;
Час роботи від аккумулятора при 100% потужності: 1ч $
Розміри: 616x56x56 мм;
0.81 кг.