Godox SL150IIBi Bi-Color LED Video Light

Код товару: С000010550
Фото: Godox SL150IIBi Bi-Color LED Video Light

У наявності

Ціна: 14 324 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Для задоволення різних вимог до освітлення, особливо при спільному використанні джерел з різною колірною температурою, Godox представляє біколорне світлодіодне постійне світло SL150IIBi. Він має всі чудові якості та продуктивність серії SLII, але при цьому, завдяки розширеному діапазону регулювання колірної температури, має додаткову гнучкість у використанні та надає користувачам нові можливості для творчості. Відмінно підходять для використання при онлайн-трансляціях, зйомках відеороликів та блогів, використовуються у кіно- та відеовиробництві, рекламній зйомці тощо.

 

Володіючи високими індексами кольору CRI (здатність джерела світла вірно відображати кольори освітлюваних об'єктів у порівнянні з ідеальним або природними джерелами світла) і TLCI (наскільки справжні кольори світла в порівнянні з еталонними зразками),  SL150IIBi  забезпечує яскраве світло з природною і точною кольорів.

 

Діапазон регулювання колірної температури від 2800K до 6500K дозволяє швидко підібрати колір до навколишнього освітлення, без необхідності використання кольорових фільтрів гелю, надаючи користувачам більше можливостей для точного управління колірним балансом.

 

Дев'ять вбудованих світлових спецефектів надає вам більше можливостей для креативного освітлення.

 

В освітлювачі передбачено функцію відключення вентилятора для використання у чутливих до стороннього шуму сценаріях.

 

Освітлювач підтримує можливість дистанційного керування за допомогою пульта RC-A6 (купується окремо), який працює на частоті 2,4 ГГц та підтримує 32 канали у 16 ​​групах.

 

Кріплення Bowens сумісне з широким асортиментом світлоформуючих аксесуарів.

 

У комплект входить:

  • Освітлювач SL150IIBi - 1шт.
  • Матовий дифузор - 1шт.
  • Кабель живлення – 1шт.
  • Захисна кришка – 1шт.
  • Стандартний рефлектор – 1шт.

 

Godox SL150IIBi Bi-Color LED Video Light - в електронному магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло або інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Постійне студійне світло з вигодами для бюджету Щоб запросто підібрати Постійне студійне світло, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Постійне студійне світло Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при підборі Godox SL150IIBi Bi-Color LED Video Light Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари отримаєте Броварах найшвидше.

Модель SL150IIBi
Живлення від мережі змінного току 100В~240 В, 50/60 Гц
Потужність 150 Вт
колірна температура 2800К~6500К
Освітленість (max, 1 м) ≈30000 лк
CRI ≈96
TLCI ≈97
Регулювання яскравості 0% ~ 100%
Робоча температура -10°C~40°C
Кількість каналів 32
Кількість груп 16 (A, B, C, D, E, F, 0-9)
Розміри (без рефлектора) 34х20х16см
вага 3.07кг