Godox UL150 Silent LED Video Light

Код товару: С000010552
Фото: Godox UL150 Silent LED Video Light

У наявності

Ціна: 12 450 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

            

 

Godox UL150 є світлом збалансованим за колірною температурою 5600 ° К (денне світло) і потужністю 150 Вт. Моноблок має безвентиляторний дизайн охолодження для тихої роботи. Усуваючи небажаний шум під час використання, цей освітлювач затребуваний у тв мовленні, кінематографії, потоковій передачі в Інтернеті та іншій роботі зі звуком. Безшумна світлодіодна матриця UL150 управляється від зовнішнього контролера, що ще більше сприяє збереженню її компактності та легкості, а вбудоване кріплення для парасольки та кріплення для рефлекторів/софтбоксів з байонетом типу Bowens – роблять її сумісною із широким вибором модифікаторів світла.

 

 

Для використання в студії надається адаптер змінного струму, в той час як батареї V-mount, що купуються окремо, кріпленням можна використовувати для забезпечення автономного живлення на виїзді. Налаштування димування варіюються від 0% до 100% потужності з кроком 1% і можуть регулюватися за допомогою контролера.

 

 

Спеціально розроблена складна система відведення тепла забезпечує освітлювачу Godox UL150 сміливий новий дизайн без вбудованих вентиляторів, що охолоджує, що дозволяє йому працювати фактично безшумно, позбавляючи від необхідності пошуку положення освітлювача для зниження шуму від вентилятора.

 

 

UL150 складається з відокремлених один від одного освітлювальної голови з кронштейном та блоку керування з дисплеєм та гніздом для акумулятора, що дозволяє зберегти баланс ваги при встановленні на стійку. Оскільки блок управління знаходиться на відстані від освітлювальної голови, можливості встановлення освітлювача будуть набагато гнучкішими. UL150 живиться від джерела постійного струму, але також має можливість живлення від акумулятора з кріпленням V-mount, який дозволяє позбавитися зайвих проводів, забезпечуючи велику мобільність на локації або в студії.

 

 

U-подібний кронштейн, що обертається, дозволяє встановлювати UL150 на пантографі і розміщувати його на потрібній висоті або направляти під будь-яким кутом без будь-якого дискомфорту.

 

 

Керуйте світловими схемами, використовуючи 6 груп і 16 різних каналів або плавно регулюйте яскравість освітлення від 0% до 100% безпосередньо з панелі керування на зовнішньому блоці або за допомогою пульта дистанційного керування RC-A5II (придбано окремо). Освітлювач Godox UL150 також дозволяє використовувати програму GodoxPhoto для керування налаштуваннями освітлення за допомогою смартфона. UL150 має кріплення для фотозонту для пом'якшення світлового пучка. Освітлювач також сумісний з широким асортиментом світлоформуючих аксесуарів з кріпленням Bowens для керування світлом.

 

 

У комплект входить:

  • Освітлювач - 1 шт.
  • Блок управління  – 1 шт.
  • Адаптер живлення  – 1 шт.
  • Мережевий кабель  – 1 шт.
  • З'єднувальний кабель  – 1 шт.
  • Стандартний рефлектор  – 1 шт.
  • Захисна кришка лампи  – 1 шт.
  • Велкро застібка  – 1 шт.
  • Посібник з експлуатації  – 1 шт.

Godox UL150 Silent LED Video Light - на сайті abcphoto. Якщо потрібно купити Постійне студійне світло або інші елементи фотототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Постійне студійне світло за ринковими розцінками? Щоб простіше було підібрати Постійне студійне світло, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і перед вами відкриються всі необхідні для вас Постійне студійне світло Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Godox. Виникли при замовленні Godox UL150 Silent LED Video Light Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Посилання прийде в Нікополі своєчасно.

Модель UL150
Джерело живлення від мережі: змінний струм 100В-240В/2А (50/60Гц)
постійний струм 16.8В/10А
від акумулятора:  батарея V-Mount (продається окремо)
Потужність 150Вт
кольорова температура 5600±200К
Освітленість (100%, 1м, темна кімната) 58000лк
CRI ≥96
TLCI ≥97
Регулювання яскравості 0-100%
Температура експлуатації -10°C~40°C
Канали 16
Групи 6 (A, B, C, D, E, F)
Розміри 316.9x217.8x170мм
Вага Освітлювач: 3.09 кг
Блок управління: 0.86 кг
Адаптер живлення: 0.72 кг