Godox UL60 Silent LED Video Light

Код товару: С000010551
Фото: Godox UL60 Silent LED Video Light

У наявності

Ціна: 10 350 10 206 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Заснований на тій же особливій конструкції безвентиляторного охолодження, що і UL150, Godox UL60 є світлодіодним джерелом постійного світла потужністю 60 Вт, який має портативні розміри, збалансовану колірну температуру 5600°К (денне світло) і пропонує ще більше можливостей для реалізації всього творчого потенціалу . Завдяки повністю безшумній роботі освітлювач відповідає необхідним умовам для запису звуку без будь-якого стороннього шуму і може використовуватися для зйомки інтерв'ю, прямих ефірів, телемовлення, кінематографії та інших сфер відеовиробництва, де необхідна тиша на майданчику.

 

Завдяки безвентиляторній конструкції, UL60 забезпечує дуже тихе середовище, гарантуючи запис кришталево чистого звуку, навіть за максимальної потужності освітлення.

 

Завдяки високим показникам індексу CRI 96 та TLCI 97, освітлювач забезпечує яскраве природне світло та точну передачу кольору.

 

  

Для реалізації найрізноманітніших сценаріїв освітлення, UL60 має 8 установлених кінематографічних світлових спецефектів, що настроюються, надаючи ще більше творчих можливостей.

 

Крім налаштування безпосередньо за допомогою блоку керування, освітлювач підтримує керування за стандартом DMX512. Також можна налаштувати параметри бездротового зв'язку за допомогою пульта дистанційного керування RC-A6 (придбано окремо) або зі смартфона по Bluetooth із установленим додатком Godox Light.

 

Освітлювач можна використовувати спільно з широким асортиментом світлоформуючих насадок з байонетом Bowens.

 

  

Відповідаючи різним умовам зйомки, освітлювач підтримує живлення від акумулятора з V-подібним кріпленням або від мережі змінного струму, що дозволяє використовувати його як у студії, так і за її межами.

 

У комплект входить:

  • Освітлювач – 1 шт.
  • Блок керування  – 1 шт.
  • Стандартний рефлектор  – 1 прим.
  • Кабель живлення  – 1 шт.
  • З'єднувальний кабель  – 1 шт.
  • Захисний колпак  – 1 шт.

Godox UL60 Silent LED Video Light - на сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. З асортименту виберіть Постійне студійне світло за ринковими розцінками? Щоб правильно вибрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло Godox. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не турбуватися. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при підборі Godox UL60 Silent LED Video Light Питання можна уточнити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Харкові у стислі строки.

Модель UL60
Джерело живлення від мережі змінного струму: 100В~240В 50/60Гц 0.9А
від аккумулятора V-Mount: 14.8В (опція)
Потужність 60Вт
колірна температура 5600±300К
Освітленість (100%, 1м, темна кімната) ≈31000лк
CRI ≥96
TLCI ≥97
Регулювання яскравості 0~100%
Канали 32
Групи 16
Температура експлуатації -10°C~40°C
Способи дистанційного керування Додаток для смартфона / 2.4G бездротове керування (пульт RC-A6 купується окремо) / DMX керування
Радіус бездротового керування пультом ≈50м (пульт RC-A6 купується окремо)
Розміри Освітлювач: 225х119х263мм (з U-подібним кронштейном)
Блок управління: 268х113х64мм
вага Освітлювач: 2.38кг
Блок управління: 0.94кг