Godox SB-GUE120 зонтичний з стільниками 120cm

Код товару: С000010861
Фото: Godox SB-GUE120 зонтичний з стільниками 120cm

Очікується

Ціна: 3 400 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Парасольковий каркас софтбоксів сімейства Godox Umbrella Softbox, із вбудованим кріпленням Bowens, забезпечує високу швидкість та зручність складання/розкладання, завдяки чому вони ідеально підходять для виїзних зйомок зі студійними спалахами. Тон шкіри портретованої людини у світлі цих софтбоксів виглядає природнішим, а дефекти шкіри стають менш помітними.
Софтбокси мають сріблясту внутрішню поверхню, оснащені двома тканинними дифузорами - внутрішнім і зовнішнім. У комплект входить стільникові грати, які дозволяють скоротити кут розсіювання світла і зробити світловий потік більш спрямованим і контрольованим. У стандартне постачання також входить кріплення для байонета Bowens і щільний чохол для зберігання складеного софіту.

Комплект поставки

  • Софтбокс.
  • Парасольковий каркас із вбудованим кріпленням Bowens.
  • Тканинні дифузори - внутрішній та зовнішній.
  • Стільникові грати.
  • Міцний чохол для зберігання та транспортування.

 

Godox SB-GUE120 зонтичний з стільниками 120cm - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Софтбокси або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Софтбокс за ринковими розцінками? Щоб простіше було підібрати Софтбокс, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Софтбокси Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Power Plant. Якщо виникли при купівлі Godox SB-GUE120 зонтичний з стільниками 120cm Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Харкові найшвидше.

Країна-виробник товару.
Об'ємна вага упаковки – 12.9 кг.
Габарити упаковки - 90×25×23 см
Виробник - Godox
Тип - Софтбокс
Форма софтбоксу - Октагональний